Dobrý deň, nemáte niekto skúsenosť? Ako je to tam s bývaním, so škôlkov ? Mala by som viac otázok. Chceme sa tam presťahovať priateľ tam dostal prácu.
@skolara áno v new jersey je to
Newark...uf... To radšej nie... Tam ani nezastavujem, keď prechádzam autom... Je fajn, že má prácu, ale ubytko by som riešila radšej niekde inde v Jersey.
@mamamasama
To ste ma moc nepotešili :D máme 2 ročné dieťa aj sa trochu bojím ísť niekam kde vôbec nič neviem môžem sa opýtať prečo by ste tam ani nezastavili? Až tak to tam je zle?
@jessica1122 nechcem, aby to vyznelo rasisticky, ale ja tam veľa čiernych ľudí. A nie práve tých najslušnejších. Neďaleko máš South Amboy, Sayreville, Old Bridge. To sú už oveľa pokojnejšie mestečká s peknými a pomerne lacnými ubytkami. Viem, že veľa Slovákov žije aj v Linden. Aj na facebooku je stránka Slováci v USA. Skús tam. Ak máš dieťatko, tak skôr by som šla niekam inam. Chlap kľudne môže dochádzať aj dopravou. Autobus tam má vyhradený pruh, tak doprava je pomerne rýchla a dostanete sa všade. A inak sa neboj. Osobne oblasť v okolí NY zbožňujem. Celkovo príroda v okolí Jersey je prekrásna. Amerika má svoje čaro. 🙂
@mamamasama ďakujem pekne 🙂 popozerame tie mestá 🙂 a neviete ešte ako to tam je so škôlkov? Od kolkych rokov je povinná škola na internete som to nenašla
@mamamasama pekne si to zhrnula a áno USA má svoje čaro.
@jessica1122 Newark je nie je mesto, kde by som chcela bývať s rodinou. Vysoká kriminalita .... je to Newark v New Jersey ?