Dnes som mala sen, ktory mi neda pokoj ani v praci. Umrela som v nom a na ten pocit neviem zabudnut. Nikdy sa mi v sne nestalo, ze by som umrela a citila ake to je. Vam ano? Sniva sa vam to niekedy?
Prikladam aj popis sna…
@zuza265 mne pomáha pri takých živých ťažkých snoch, snažiť sa pochopiť prečo sa mi to snívalo? Ono sa to často pochopiť dá, keď si človek poskladá čo prežíva, čo ho trápi a v obrazoch sa to premietne do sna. Alebo si nepozerala predtým nejaký podobný film, či ťažké jedlo na noc?
@1andrea111 akoze moje zanre su rozsiahle a pozeram kdeco 😂 poslednu dobu (dlhsiu dobu) som nevidela nic co by tam aspon ako tak pasovalo. Ale ano, jedlo som mala syte na vecer. Bola som velmi hladna🤗 je to mozne a nezatracujem to. Dakujem, to mi nenapadlo. Ale napr ja mozem ist spat akakolvek, nezvyklo mi to ovplyvnovat spanok - ale zas mohla byt “vynimka” a jednoducho som sa najedla a toto sa potom udialo. Nic nevylucujem .. dakujem za reakciu♥️
Mozno menej pozerat filmy, citat podobne pribehy. Ak toho mas napozerane, nacitane vela, to je matros pre podobne sny 🤷♀️
Mne sa raz snivalo ze som umrela, ale bolo to prijemne a rychle, nejake svetlo ma vytiahlo kdesi a nechcelo sa mi vratit.. ale musela som, akoby som spadla odrazu nas5 a v tom som sa naozaj prebudila, zrazu som otvorila oci a srdce mi nenormalne busilo, ako este nikdy. Sny vedia potrapit. 😉
@jasadaresa nemam praveze. Tato tematika nie je u mna momentalne v kurze 🤗 ale vseobecne si rada pozriem takmer cokolvek. Poslednu dobu ale skor ine zanre.
A dakujem za skusenost🤗 akoze nerobim z toho vedu alebo co. Slo mi o nazor skusenost cokolvek. Ale keby aj nikto nic je to ok
Uff, tak taky podrobný popis sna som ešte nezažila...
Ale podľa mňa je to proste len sen. Nijaký význam tomu neprikladaj, mozog proste spracúva rôzne podnety z dňa a často aj úplne nezmyselne a nereálne.
Skrátka možno cez deň zažiješ nejakú bolest - popalis sa, porezes a vo fáze zaspávania ci prebúdzanie to mozog spracuje do podoby rozozierania kože. Nemusí to mat nijakú logiku, mozog takto podvedome funguje inak