Uz dlhšiu dobu ma trápia velmi živé sny, z niektorých som potom cely den rozhodena. Verite ze maju sny nejaky vyznam ?
Sny su spracovavane myslienky ktore naberies pocas obdobia bdelosti. Vyznam vestecky nemaju, ale v nich sa moze odrazat nieco, co ta trapi. Alebo podvedome vnimas nejaku situaciu, cloveka, problem ale niesi schopna to este spracovat naplno pocas dna. Netrapi ta nic? Nemas nejake velke starosti? Nejaky problem ktory nema riesenie?
Ja pouzivam na tieto sny taky pristup, ze si vsimnem, s akym pocitom sa zobudim (strach, smutok, bolest...) a potom este rozospata rozmyslam, co v realnom zivote sposobuje u mna takyto pocit. A vacsinou pridem na vyznam. Ale teda nie vestecky, len ze preco sa mi zrovna toto snivalo.
Neverím, že majú nejaký význam aj v realite.
Mne sa predminulu noc snivalo o znamej, ktora bola mesiac nezvestna.... A vcera ju nasli mrtvu 😢 sniva sa nam o tom, na co myslime.....
Nie neverím, sníva sa ti o Tom na čo myslíš...nemusíš na to myslieť ani tesne pred spaním stačí cez deň....alebo ťa niečo trápi....poviem príklad ,.môj muž.miluje.menit auta má takú úchylku...už.mi to ide na nervy pretože kúpi a predá za lacno lebo chce rýchlo kúpiť iné...a tak sa mi minule snívalo ze sa pretekame na aute 😄👍 Ďalej zomrel mi ocko, môj ocko si veľmi vážil veci a nerád ich menil proste vždy.mal všetko v tip top stave...mal.mobil...velmi si naň dával pozor...teraz ho užíva môj syn...je prasknutý ninv zlom stave , snívali sa mi že to ockovi vadí....