Ahojte ma niekto chut si popisat,som v zahranici,3 mesiac tehotna a obcas sa citim byt sama....na babatko sa uz velmi tesim a neviem sa dockat aby som vedela ci dievcatko alebo chlapec.Hlavne nech je zdrave
neboj, ked sa ti narodi malinke nebudes mat ani cas smutit ci premyslat, tiez som tym presla, viem neni to lahke....kde zijes?
ahojky ja taky ziju v zahranici uz to bude tri roky a citim se byt sama mam sice 1 patnactiletou dceru ale ta ma svi zajmy taky sem tu byla dvakrat mimodelzne tehotna a s pritelem se rozchazime po trech letech to dela ten smutek a nuda
a ty iliromana ty buddes svobodna maminka a kde presne zijes ja v liverpoolu
ahoj, ja som zila vyse 7 rokov v zahranici a tam som aj rodila.
teraz sme sa vratili naspat na SK.
chapem ta, je to tazke a ked pride babatko este tazsie, ale zvladnut sa to da.
ja som kratko po porode aj pracovala ako nanny, pretoze sme byvali vedla v dome, kde aj rodina a potrebovali ma.
bolo toho vela na mna, ake zvladla som to.
tiez som sa citila sama a musim povedat, ze toto teraz zazivam aj na Sk.
stare kamosky su prec a nove som este nenasla, lebo sme sa prestahovali do noveho mesta.
takze kludne pis a pytaj sa, ak mas nejake otazky o teho, midwife, hospital...rada ti poradim.pekny dnik
ahoj,kde konretne zijes?je normal ze sa citis sama,ved si mimo domova a teraz si viac citliva,ked si tehotna..ale tes sa na babo,coskoro ti smutno nebude...