Žijem v zahraničí a cítim sa byť sama

iliromana
31. jan 2012

Ahojte ma niekto chut si popisat,som v zahranici,3 mesiac tehotna a obcas sa citim byt sama....na babatko sa uz velmi tesim a neviem sa dockat aby som vedela ci dievcatko alebo chlapec.Hlavne nech je zdrave

viki2912
31. jan 2012

ahoj,kde konretne zijes?je normal ze sa citis sama,ved si mimo domova a teraz si viac citliva,ked si tehotna..ale tes sa na babo,coskoro ti smutno nebude...

evuliatko_tn
6. feb 2012

neboj, ked sa ti narodi malinke nebudes mat ani cas smutit ci premyslat, tiez som tym presla, viem neni to lahke....kde zijes?

huterika
6. feb 2012

@iliromana Tak to sme dve, tiez zijem v zahranici a cakame babatko sice skor ako ty 🙂 kde teda zijes? co ta zavialo do zahranicia?

shooping
18. feb 2012

ahojky ja taky ziju v zahranici uz to bude tri roky a citim se byt sama mam sice 1 patnactiletou dceru ale ta ma svi zajmy taky sem tu byla dvakrat mimodelzne tehotna a s pritelem se rozchazime po trech letech to dela ten smutek a nuda

shooping
18. feb 2012

a ty iliromana ty buddes svobodna maminka a kde presne zijes ja v liverpoolu

lussia26
27. feb 2012

@iliromana ahoj a kde žiješ?ja som tiež žila v zahraničí ,viem aké to je byť odlúčená od rodiny.kludne môžme popísať

amstelka
29. feb 2012

ahoj, ja som zila vyse 7 rokov v zahranici a tam som aj rodila.
teraz sme sa vratili naspat na SK.
chapem ta, je to tazke a ked pride babatko este tazsie, ale zvladnut sa to da.
ja som kratko po porode aj pracovala ako nanny, pretoze sme byvali vedla v dome, kde aj rodina a potrebovali ma.
bolo toho vela na mna, ake zvladla som to.
tiez som sa citila sama a musim povedat, ze toto teraz zazivam aj na Sk.
stare kamosky su prec a nove som este nenasla, lebo sme sa prestahovali do noveho mesta.
takze kludne pis a pytaj sa, ak mas nejake otazky o teho, midwife, hospital...rada ti poradim.pekny dnik