Žiadosť učiteliek MŠ o vyplnenie dotazníka

sonamasarikova
25. feb 2022

Ahojte, milé mamičky,

chcela by som Vás požiadať, pokiaľ máte nejaké súkromné chaty s učiteľkami MŠ, aby ste im preposlali nasledujúcu správu, ďakujem za Vašu ochotu pomôcť získať respondentov pre môj výskum.

Ahojte, budúce kolegynky,

som študentkou bakalárskeho ročníka Pedagogickej fakulty Trnavskej univerzity v Trnave a predpokladám, že už asi viete, kam mojim príspevkom chcem smerovať. Ja viem, že je pre Vás vyčerpávajúce a nezáživné vypĺňať množstvo dotazníkov, no garantujem Vám, že ten môj Vám nezaberie viac ako 7 minút. Cieľom dotazníka je zistiť, či sa pre učiteľov materských škôl vplyvom pandemickej situácie COVID-19 zvýšila potreba využívania elektronickej komunikácie
a internetových technológií pri nadväzovaní interakcií s rodičmi so snahou udržať vzájomnú spoluprácu ako predpoklad zabezpečenia blaha každého jedného dieťaťa.
Dotazník je anonymný, krátky a navyše hlavnými respondentmi ste práve VY, preto by som bola rada, ak by sa mi podarilo do môjho výskumu zapojiť čo najviac učiteliek MŠ. Pokojne môžete rozposlať dotazník ďalším Našim kolegyniam, aby sa nám podarilo získať čo najväčšiu výskumnú vzorku.

Linka na dotazník: https://forms.gle/VkL4Vxe3Q89zrUp36

Ďakujem všetkým z Vás, ktorí majú ochotu a chuť investovať kúsok svojho času pri zapojení sa do môjho výskumu.

ivanaks
26. feb 2022

@sonamasarikova Ak ste ešte nedávali svoju prosbu do skupiny Učiteľky na MK, dajte aj tam. Sú tam aj učiteľky z MŠ.

sonamasarikova
autor
26. feb 2022

@ivanaks ďakujem Vám veľmi moc za radu, idem hneď na to. Pekný zvyšok dňa Vám želám. :*