Ahojte dievcata, rovnaku otazku som zavesila aj na mjasvadba.sk, ale chcem sa opytat sa vas tu. Pani zevraj z Ameriky chce aby som poslala svoje svadobne saty jej dcere do Juznej Afriky, zevraj previedla aj peniaze, ktore su zevraj zadrzane v banke a budu uvolnene ked im poslem kopiu podacieho listka. Myslim, ze to je blaf, ale radsej by som sa poradila.
Vopred dakujem za odpovede 🙂
uz tu kocky pisali, ze ta pani chcela aj nejake kociky poslat do Afriky. 😠 😠 😠
uz sa to tu prebera par dni 😎 Je to cisty podvod, aj mne uz pisali, ziadna banka ti nezadrzi peniaze a necaka na podaci listok 🙂
Zadaj si do vyhladavaca tu na MK "podvodnicka z USA" a hned sa ti zobrazi niekolko deskusii. Ak sa chces pobavit zadaj si meno dotycnej do googla a zobrazi sa ti kopec linkou, a nie len v slovencine...
vola sa to aj Nigerijsky podvod,nic nikomu neposielaj...
ahojte,no o tomto by ti moja sestra povedala svoj zážitok.Mala som u nej odložené vecičky,napísala jej táto nemenovaná pani z Ameriky presne to isté,že banka jej peniaze uvolní na základe podacieho lístku či ako,tak ona to podala... tovar dol v hodnote 80€ a to tam bolo asi 200 kusov detských šiat,takže veľký balík.Na pošte ju poštovné stálo okolo 50€. Takže mala dostať 130€ no a o pár dní jej jeden náš spoločný kamarát napísal,čo všetko o tejto pani zistil.Tak segra išla na poštu a stornovala to cele.Na šťastie sa to skončilo šťastne a balík sa vrátil,lebo bol ešte na centrálnej pošte,či kde,vrátili jej poštovné,nechali si 3,20€,no myslím si že je lepšie byť stratová 3,20€ ako 130€.No a ešte potom mala tá pani odvahu sestre napísať,tak jej sestra odpísala,že na polícii podala trestné oznámenie a že im automaticky posiela všetky maili od nej a že sa to bude riešiť súdom.Jasne že to tak nebolo,veď si nebude robiť behačky po polícii a súdoch za nejakú podvodníčku, ale po tomto zastrašení jej konečne tá pani dala pokoj 🙂
moja na to ani nereaguj. v žiadnom prípade))) 🙂 To je čistý odrb 😠