Žiadajú test do Kauflandu?

karolinakr
8. mar 2021

Zdravim všetkych.Chcela som si sirotky kupit ale do Obi, Hornbachu pytaju test
Na trhu ich maju za 1.30€/1ks, to sa proste neoplati
Chcem Kaufland skusit ale ten je daleko teraz ma napadlo či aj tam nepytaju test.A prečo vlastne niekde pytaju a niekde nepytaju? Ja uz som z toho jeleň

eni01
8. mar 2021

to sa mi hadam sníva 😲 si kompletná?

karolinakr
autor
8. mar 2021

@eni01 tak nepytaju len do zahradkarskych centier?

lienka.7
8. mar 2021

@karolinakr v BA nepytali. Ani Lidl ani Billa.

makakova
8. mar 2021

Do obchodov nepýtajú.

karolinakr
autor
8. mar 2021

@lienka.7 tak potom iba v zahradkarskych centrach

karolinakr
autor
8. mar 2021

@makakova chapeš ale prečo do Obi pytaju

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
unicornlady
8. mar 2021

lebo bez testu sa môže len do "nevyhnutných" obchodov- potraviny, drogéria (možno noviny)

inde s testom

karolinakr
autor
8. mar 2021

No dobre, nevadi

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolinakr
autor
8. mar 2021

@unicornlady jaj aha diky

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vamajka
8. mar 2021

@karolinakr asi preto, aby im tam nechodili ludia bez testu? Och mne sa sniva

annaanca
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
autor
8. mar 2021

To je sice pekne, že sa vam niektorym kvoli mne sniva ale ked som bola minulu sobotu v Obi si kupit kvety nikto odo mna nič nežiadal, včera ma otočili pred dverami aj toto ma pomylilo

katulastraka
8. mar 2021

a co tak proste ist na test?

makakova
8. mar 2021

@katulastraka a prečo by mala ak sa cíti ok?

ivetka_kamo
8. mar 2021

@makakova lebo vela ludi sa citi ok a pritom su pozitivny, ako moja kamaratka vysiel jej pozitivny pcr, a az cca na desiaty den to cele prislo, takze kludne moze by pozitivna a krasne to prenasat kade tade

katulastraka
8. mar 2021

@makakova pretoze by mala sediet na prdeli doma a dodrziavat lockdown a ked uz chce sadit kvietky a kupovat podobne veci, tak pre svoje dobro a bezpecnost ostatnych by mala ist na test, aby vedela ze to neroznasa hore dole veselo 🙂

makakova
8. mar 2021
katulastraka
8. mar 2021

@makakova a presne kvoli takymto ludom ako ste vy, sme v takej prdeli ako sme :D dakujeme vam

ivetka_kamo
8. mar 2021

@makakova
pripajam sa ku gratulacii, presne, ale taketo sa nespamataju, mozno , ked budu mat priamo v rodine daky ukazkovy pripad

angela85
8. mar 2021

@katulastraka v prdeli sme hlavne kvôli ľuďom ktorí robia debilné rozhodnutia za nás všetkých a pomaly si už nemôžme bez nich ani prdnúť a hlavne kvôli covidu

makakova
8. mar 2021

@angela85 taaaaak 🙂 ale pozri aki su na sebaa ľudia hrdi ze dodržujú každú hlúposť poctivo, hlavne ze majú v ruke 7 dni papier co ich ochráni od nakazenia sa 😀

angela85
8. mar 2021

@makakova veď to,chodím na to testovania,lebo syn mi chodí do školy. Ale je to tak na dve veci. Áno ja som z tých čo vonku Rusko nepoužíva,veď načo,dedina ako vymreta. Chodím si veselo do prírody aj niekoľko km s Ruskom či bez. Už ma striasa keď vidím ako niektorí sa pomaly v tej dezinfekcii kúpu,i keď od začiatku hovoria že omnoho účinnejšie je používať klasické mydlo. Áno, Korňa je reálna hrozba,ale ja kvôli tomu neorestanem používať svoj vlastný rozum a viem že ma za toto ukamenuje každá druhá konickarka a hlavne si podajú moju frázu s rozumom...

tina4931
8. mar 2021

Som zvedavá, či vás toto bude baviť aj po takých cca 5 rokoch - sedieť doma na zadku, podliehať šikane a nikam nechodiť, lebo čo ak....

makakova
8. mar 2021

@angela85 si jedna z tych triezvo uvazujicich, kiezby dostali aj ostatní rozum uz... Veď práve kvôli nim si vlada na čele s ******** robí snami co chce. 🙃