Zdravim všetkych.Chcela som si sirotky kupit ale do Obi, Hornbachu pytaju test
Na trhu ich maju za 1.30€/1ks, to sa proste neoplati
Chcem Kaufland skusit ale ten je daleko teraz ma napadlo či aj tam nepytaju test.A prečo vlastne niekde pytaju a niekde nepytaju? Ja uz som z toho jeleň
@eni01 tak nepytaju len do zahradkarskych centier?
@karolinakr v BA nepytali. Ani Lidl ani Billa.
Do obchodov nepýtajú.
@lienka.7 tak potom iba v zahradkarskych centrach
@makakova chapeš ale prečo do Obi pytaju
lebo bez testu sa môže len do "nevyhnutných" obchodov- potraviny, drogéria (možno noviny)
inde s testom
No dobre, nevadi
@unicornlady jaj aha diky
@karolinakr asi preto, aby im tam nechodili ludia bez testu? Och mne sa sniva
To je sice pekne, že sa vam niektorym kvoli mne sniva ale ked som bola minulu sobotu v Obi si kupit kvety nikto odo mna nič nežiadal, včera ma otočili pred dverami aj toto ma pomylilo
a co tak proste ist na test?
@katulastraka a prečo by mala ak sa cíti ok?
@makakova lebo vela ludi sa citi ok a pritom su pozitivny, ako moja kamaratka vysiel jej pozitivny pcr, a az cca na desiaty den to cele prislo, takze kludne moze by pozitivna a krasne to prenasat kade tade
@makakova pretoze by mala sediet na prdeli doma a dodrziavat lockdown a ked uz chce sadit kvietky a kupovat podobne veci, tak pre svoje dobro a bezpecnost ostatnych by mala ist na test, aby vedela ze to neroznasa hore dole veselo 🙂
@katulastraka
@ivetka_kamo bububu
@makakova a presne kvoli takymto ludom ako ste vy, sme v takej prdeli ako sme :D dakujeme vam
@makakova
pripajam sa ku gratulacii, presne, ale taketo sa nespamataju, mozno , ked budu mat priamo v rodine daky ukazkovy pripad
@katulastraka v prdeli sme hlavne kvôli ľuďom ktorí robia debilné rozhodnutia za nás všetkých a pomaly si už nemôžme bez nich ani prdnúť a hlavne kvôli covidu
@makakova veď to,chodím na to testovania,lebo syn mi chodí do školy. Ale je to tak na dve veci. Áno ja som z tých čo vonku Rusko nepoužíva,veď načo,dedina ako vymreta. Chodím si veselo do prírody aj niekoľko km s Ruskom či bez. Už ma striasa keď vidím ako niektorí sa pomaly v tej dezinfekcii kúpu,i keď od začiatku hovoria že omnoho účinnejšie je používať klasické mydlo. Áno, Korňa je reálna hrozba,ale ja kvôli tomu neorestanem používať svoj vlastný rozum a viem že ma za toto ukamenuje každá druhá konickarka a hlavne si podajú moju frázu s rozumom...
Som zvedavá, či vás toto bude baviť aj po takých cca 5 rokoch - sedieť doma na zadku, podliehať šikane a nikam nechodiť, lebo čo ak....
to sa mi hadam sníva 😲 si kompletná?