Zhoda v bakalárskej práci

29. okt 2021

Je tu niekto kto mal zhodu v práci medzi 30-40%? Prešla vám práca?

autor
29. okt 2021

Vs. Sv Alžbety ma zaujíma hlavne

kacena4
29. okt 2021

za mna: nie je dolezite aku mas zhodu ale ci si citovala vsetky zdroje a zvysok je tvoj vytvor. je to individualne ako to zhodnotia na skole

aduskatt
29. okt 2021

bakalárka 1%, magisterská potom 30%, ale vychádzalo sa dosť z bakalárky, kde sa len rozšírila téma, takže veľa zhody bolo tu a to prešlo..........ak je zhoda kvôli citovaniu zákonov, tak tam by to mohlo prejsť.

chadkroeger
29. okt 2021

Teraz si to orafala alebo vyhodilo citácie ako zhodu?

autor
29. okt 2021

@chadkroeger kamarátka ma protokol 36%, konkrétne neviem, ale mala čisto teoreticku prácu na dookola omielanu tému....

emuska888
29. okt 2021

no stres, vobec to neriesia

marianarem
29. okt 2021

K zhode sa musi vyjadrit skolitel. Ak to on odobri, tak jej to mozno prejde. Ja by som to ako skolitel ale neodobrila. Pozbierat nieco z inych prac a ani si nedat robotu s tym, ze sa to napise vlastnymi slovami, to podla mna nie je vykon hodny vysokoskolskeho titulu.

11mirka22
29. okt 2021

Nezáleží koľko percent je zhoda ale čo je obsahom zhodnych úsekov. Ak citácie z kníh, zakony, tak to je v pohode. Tam zvykne vyjsť zhoda s inými prácami, keď niekto použil totožný text. Ak máš citácie označené a uvedené zdroje, tak je to v poriadku. Posudzuje to vedúci práce.

buba6542
Odpoveď bola odstránená
Zobraz