Je tu niekto kto mal zhodu v práci medzi 30-40%? Prešla vám práca?
za mna: nie je dolezite aku mas zhodu ale ci si citovala vsetky zdroje a zvysok je tvoj vytvor. je to individualne ako to zhodnotia na skole
bakalárka 1%, magisterská potom 30%, ale vychádzalo sa dosť z bakalárky, kde sa len rozšírila téma, takže veľa zhody bolo tu a to prešlo..........ak je zhoda kvôli citovaniu zákonov, tak tam by to mohlo prejsť.
Teraz si to orafala alebo vyhodilo citácie ako zhodu?
@chadkroeger kamarátka ma protokol 36%, konkrétne neviem, ale mala čisto teoreticku prácu na dookola omielanu tému....
no stres, vobec to neriesia
K zhode sa musi vyjadrit skolitel. Ak to on odobri, tak jej to mozno prejde. Ja by som to ako skolitel ale neodobrila. Pozbierat nieco z inych prac a ani si nedat robotu s tym, ze sa to napise vlastnymi slovami, to podla mna nie je vykon hodny vysokoskolskeho titulu.
Nezáleží koľko percent je zhoda ale čo je obsahom zhodnych úsekov. Ak citácie z kníh, zakony, tak to je v pohode. Tam zvykne vyjsť zhoda s inými prácami, keď niekto použil totožný text. Ak máš citácie označené a uvedené zdroje, tak je to v poriadku. Posudzuje to vedúci práce.
Vs. Sv Alžbety ma zaujíma hlavne