@deti95060810 mayoral som pozerala take.detske su velmi strihy....idem kum to druhe
ja som kupovala aj nejaké šaty v Bonprixe -ale tam mi pripadajú tie farby nejaké besné....nepáčia sa mi.
Dobry den zhanate rovnake dvoje? Lebo tie nemam ale jedny zlte mam v bazare kuknite celkom pekna farba
@helena1501 158 už môžete pozrieť aj v dámskom xxs-xs, prípadne lindex máva aj 158-164-170.
to uz pozerajte dospelacke. ja mam taku velkost🙂 s, xs ak su chude.
@helena1501 ja osobne by som šla do svadobky a kludne im požičala..neviem v akom sú veku ale požičiavajú aj pre slečny,pekné vkusné..vieš že ked im kúpiš šaty už ich v živote neoblečú a zbytočne budeš do toho investovať
Lindex, HM a podobne. Teraz je dosť spoločenských šiat za akciové ceny.
V HM mali vo výpredaji šaty. Ja som dcére kúpila zamatové za 7 Euro. Čierne, kedže ju už chytá puberta a ružové už nechce. Máme odtiaľ aj pekné čipkované tmavomodré, teraz boli vo výpredaji za 10 Euro. Aj v Lindexe mali krásne vo výpredaji. Len či ešte budú čísla. Moja nosí 140, 146.
Ak im bude dámske xs alebo s, tak v Orsay majú pekné šaty, len ceny sú už vyššie. http://www.orsay.com/sk-sk/sale/saty.html?size=...
@deti95060810 Ja som kupovala dcére na svadbu tu na MK nové, dá sa vybrať.
@baboadel niekto predával nové šaty?
@deti95060810 Jasné keď sa klikne na bazar v MK a dá sa nový tovar, tak tam sú nové veci.
Dakujem zenusky uz som objednala snad budu dobre
👍😉
na takéto slečny je už poriadny problém niečo zohnať....malých handier plné obchody, ale na väčšie čísla sa už nik nehrabe.
pozri int. obchody Mayoral.sk a potom ešte Matmazel.sk
V týchto obchodoch nakupujem, ale u nás je to kamenný obchod takže si veci aj vyskúšame...
PS. tie tričká so srdiečkami máme aj my....🙂