Ahojte, zhanam knihu od Vranskej. Presla som uz vsetky interentove a kamenne knihkupectva a maju ju vypredanu. Najde sa tu niekto, kto ju vlastni, ma ju precitanu a pripadne mi ju preda dalej? Rada by som si ju precitala a neviem sa k nej dostat. Pripadne mi poradite, kde by ju eventuelne mohli mat a ja si ju pojdem kupit? dakujem, Miriam
@mirkafi http://www.dary-zivota.sk/dary-zivota/eshop/0/3... tu sa dá objednať 🙂
Chcela som si ju kupit, ale niekde nie je dostupna, ani na stranke dra zivota, bohuzial.
@leusska ahoj, to by bolo super, ak by som si ju mohla pozicat. Rada by som si juprecitala, ale kedze nie je dostupna nikde - podla dostupnosti na skladoch, tak by som si ju mohla pozicat od Teba. Napis mi prosim do spravy, ze kde a ako by sme sa mohli stretnut a budem velmi rada, ked mi ju pozicias. Krasny vecer, Miriam
Ahojte, kto chce knihu Vakcina alebo nedovol atd... , mam doma asi 7 ks priamo od autorky. Cena je bez marzi a podobnych hluposti 12,50 tiez priamo od autorky. Mozem ju poslat alebo blavakom a zahorakom doniest.
@mirkafi ja som ju kupila v panta rhei v poluse, ale ak chces mozem ti ju pozicat...