Dobrý večer prajem. Viem, že to sem nepatrí, no súrne prosím o pomoc. Som v 8.mes rizikové a už nám neostalo ani na nájom, tak zháňam kvôli súdu nejaké teho bločky. Či už kočík, postieľka, oblečko, lieky, hocičo. Všetko som kupovala z druhej ruky a keďže sa na nás "otecko" vykašlal, tak... =´( Veľmi by ste mi pomohli, pretože už som zúfalá. Ďakujem vopred, no musí to byť tak za posl 3mes. Vie mi niekto pomôcť? Samozrejme nepotrebujem fyzicky originály, vďaka
@katharines netreba, to už ich nemusí zaujímať, či mi to kupila ja nvm sestra niekde inde alebo som bola akurát v tom inom "meste"... Potrebujem hocičo, to už by právnik nejak ukecal, len nech máme s malým čo do úst...
Stačí ti prefotena faktúra? Mám za nejakých 340eur kúpenú postieľku s matracom, ale kupovali sme ju vo Viedni. Z oblečenia bloky sme však všetko vyhodili..
beriem hocičo, právnik už by s tým určite niečo vymyslel, len nech hentomu neprejde že v 8.mes jem plesnivy chlieb a o chvilu sme bez byvania... DAKUJEM za vsetko
@lula313 nebude to trochu podozrive na sude, ze ak autorka temy nema peniaze, tak si kupila postielku pre dieta za 340 eur? Ja len ze aby sa jej viac neuskodilo nez pomohlo...
Sama bloky pre nu nemam, detsku vybavu sme kupovali davnejsie nez 3 mesiace dozadu, a financnu situaciu mame sice normalnu no aj napriek tomu sme postielku kupovali vo vypredaji v IKEA a kocik cez bazar... proste ked niekto rata kazde euro tak asi nebude kupovat novu a este tak drahu postielku - do toho by sa niekto na sude mohol opriet.
@ovrl ani nie, keď si to vezmeš, nie je drahá, nakoľko postel je s prebalovacim pultom a časom sa dá prerobiť na postel pre 2-3-4 ročne dieťa a mohla si na to aj pozicat, alebo to brat ako investíciu do budúcnosti..
@lekinqa poslala som, máš na maily, inak aj keď kupuješ vec z druhej ruky, mozes len s predávajúcim spísať zmluvu a toto by mal súd tiež akceptovat
Kedze si z Bratislavy, tak aj blocky by mali byt z BA, ci je to jedno?