Uz minule som zaznamenala, ze niekde vraj odporucaju spavat v podprsenke, aby prsia nesli kazdy na svoj smer. Lebo mna ucili doma, este ako malu, ze sa spiv pyzame a bez vsetkeho...takze nohavicky len ked mam svoje dni alebo nejaky zensky problem, inak len nocna kosela alebo tricko a sortky.... pytam sa len zo zaujimavosti 🙈😆. Dakujem, prvym 10tim poslem po 2❤️❤️
ja spim v muzovom tricku a nohavickach.....nedokazala by som spat v podprsenke...tu si beriem len ked niekam idem...doma chodim bez....dookonca ked mam saty na to vhodne tak si neberiem ani vtedy podprsenku...
@johanka6588 v podprsenke by sa urcite nemalo spat, ved to musi aj tlacit a potit sa prsia. citala som dokonca statistiku ze cim viac sa nosi podprsenka, tym viac sa zvysuje riziko rakoviny prsnika...
Najradšej spím nahá, ale keď mám svoje dni tak v nohavičkách a nočnej košieľke.
Spavala som bez, ale ked som kojila prveho a teraz druhu dcerku, tak spim bud v kojacej podprsenke alebo kojacom tielku, ked prestanem kojit, budem zase spavat bez😁
@johanka6588 v podprde spat?? Nie,to urcite nie! A v gatkach len pri menzese..inaknoyzamo,kratke/dlhe podla obdobia,vynimocne nocna kosela. Potrebujem sa citit pohodlne.
Ja spim v podprsenke ale takej bez kostic obycajnej bavlnenej , v lete len tak a gatky . Mam velke prsia a ked ju nemam , je to neprijemne a musim si ich vselijako popravat. Ale mam taku co netlaci , inak by som nespala v nejakej co by ma tlacila
spávam v podprsenke.... mám menšie a už nie moc pekné prsia po kojení niekoľkých detí...
ja rada chodim bez podprdy (chodila som). aj spavam bez, no pocas kojenia a aj vo vyssom stadiu tehu si davam na noc taku tu tielkovu podprdu. normalne mam Bcka, ale vtedy, ked mam balony, tak skratka bez podprdy nemozem byt, lieta mi to, tlaci ma to 🙂 a tiez ked som kojila, tak mi tieklo mlieko, tak som si musela na noc davat niekedy aj plienku bavlneny, vlozky boli malo ... preto. a tiez si myslim, ze kym su velke, tak je leosie ich podporit, aby ich nezhumplovala gravitacia az tak 🙂
Bez podprdy...
My spíme bez všetkého.
Doma chodím a spávam v "bolerkách" z tesca. Nerada chodím bez podprsenky - tieto krížence tielka a podprdy mám rada, prsia mi nikde nelietaju 😅 a nikde ma netlacia ziadne kostice, uzke zapínania a pod.
Raz som videla v telke daku statistiku , vraj zeny bez podprs. maju pevnejsie prsia . Tie ktore nosia podpr. prsia su podoprete a tak akoby zleniveli a len visia. Bez podprs. akoby si posilovala prsia tak zu pevnejsie.
Nikdy! :D a dokonca som sa dočítala, že čím menej sa nosí podprsenka, tak tým menej prsia strácajú elasticitu a teda sú pevné a časom hneď "neovisnú" :D takže keď som doma, tak mňa podprsenka nevidí za celý týždeň :D
Keď sa koji, tak neviem, akoby to bez podprsenky s tými tamponmi išlo.... A neviem, potom mi to nejako ostalo, nič netlači. Asi treba dať správnu veľkosť :D žartujem
@johanka6588 ja prvé čo urobím keď prídem z práce je, že dám dole podprsenku a nechcem ju vidieť až kým znova nejdem do práce ( alebo medzi ľudí).
Inak spávam v pyžame a nohavičky mám vždy.. .nočnú košeľu nemám rada, vždy ju mám ráno v polke chrbta
My ak je MM doma spavame nahý aspoň sa mám na čo ráno pozerať 😂😂a ak je preč tak krátke nohavice a triko lebo dolezu vždy deti aby som nebola sama a nebála sa.ale vždy bez podprsenky
@johanka6588 určite nie a myslím že je to hlúposť... Podprsenka ak by to bolo možné, by sa nemusela nosiť vôbec. To by bolo najzdravšie 😒
@johanka6588 a spať sa odporúča tiež bez nohavičiek (ak sa dá)
Dakujem kazdej za odpoved a som rads ze niesom divna ked spim bez.... posielam ❤️❤️
@19radka96 Súhlasím, ja nenosím podprsenku ani cez deň a to mám veľké prsia, vôbec nie sú ovisnuté a kojila som roky 🙂 Moja maminka tiež nenosí, má ich pevnejšie ako niektoré 20tničky a to mala 4 deti.
@johanka6588 Ja spávam bez 🙂
Jedna z prvých vecí čo urobím, keď prídem domov je, že podprsenka ide preč 🙂 A nohavičky nosím na spanie len počas MS.
bez ! som majiteľka väčších prs, nie dákych mega ale väčších. Ked som kojila spávala som v makkej bez kostíc a odvtedy nemôžem kostice ani cez deň. Nosím podprsenky bez kostíc z Tesca, sú mega ! Predtým som prišla domov, dole podprda a prstene, teraz už iba prstene..
@johanka6588 neviem čo sú visiace prsia ani neviem čo znamená keď majú prsia každé iný smer, ani neviem čo sú to rozliate prsia pod pazuchami keď sa leží na chrbte. Keďže mám košík A, nikdy mi nič nezavadzalo, nikdy ma nič netlačilo, nikdy mi nič nekypelo z podprsenky a nikdy som nemusela nič naprávať a nikdy som sa nemusela obmedzovať pri spaní a hľadať vhodnú polohu. Čiže samozrejme spávam bez podprsenky a aj bez gatiek a nemusím nič riešiť, len občas prázdnu podprsenku 😎😎😎 keď treba naplniť výstrih a nie je čím :D :D :D
V podprsenke sa nemá spat . Tlači to aj na hrudník a srdce ....
@johanka6588 Určite BEZ. Ja ako prídem z práce, zhadzujem, nahadzujem až ráno, keď idem do práce. Doma určite bez - páči sa to mužovi a myslím, že aj pre prsia je to zdravšie. A tiež si myslím, že sú pevnejšie, keď sa často chodí bez podprdy. Ja mám poctivé 3-ky a myslím, že na svoj vek sú stále ešte dosť pevné 🙂 a som presvedčená, že je to tým, že ju nenosím až tak často.
Keď už celý deň trpím v tej podprsenke, tak aspoň vyspať sa chcem komfortne - rovnako ako ty, iba v pyžame! :D