Ahojte..., ženy s postavou presypacích hodín, zachoval sa vám úzky driek po tehotenstve? Samozrejme ak ste schudli kilečka na vyše.. alebo sa stym môžem rozlučiť ? 😁
Uz to nie je to co to byvalo
Rovnake po 3 detoch😉
Zachoval aj po 2 🙂
Asi záleží, v akom veku žena mala to dieťa. Mladým ženám sa to dá všetko rýchlo do poriadku, ale neskôr už kilá idú ťažšie dole.
@elleloup tak to hej. po prvych, co boli do tridsiatky, to slo samo. potom uz ako v lete na saniach.
@elleloup
@moonlight1210 tak ja rodim 21 ročna ale bojim sa že už nebudem.mať takú postavu ako predtým nikdy ,ale zas vraj su aj pripady čo po porode schudli ešte viac ako boli pred otehotnenim.
jednoducho sa pozri, po ktorej vetve rodiny si zdedila postavu. po otcovej, ci po maminej. a pozri sa na tie zeny v tej vetve rodiny, ako vyzeraju po porodoch. najskor dopadnes tak isto. aj ked samozrejme dobrou zivotospravou a pohybom to mozes iba vylepsit.
u nas moje sesternice zdedili postavu po mamach, teda po mojej babke z maminej strany. a teraz aj tak vyzeraju. do tridsiatky stihle, resp plnostihle, velke prsia, velke boky, a potom sa to zlomilo. mohli sa v jedle krotit kolko chceli, proste sa zaokruhlili do gulicky. vsade faldiky, ziadne krivky. vaha blizko k trojcifernemu cislu, aj cez.
jedna sesternica zdedila postavu po otcovej strane, teda mala postavu ako zeny v jeho rodine. nie extra vyrazne boky, priemerne prsia, skor rovnejsia postava. ale zato do staroby stihle bez namahy. takze aj ona po detoch je ako prutik a vobec sa v jedle neobmedzuje, necvici a este ma konfecnu velkost 38. co z vesiaka v obchode zlozi, to jej na 90% sadne ako usite pre nu.
moja mama sa lisila od sestier tym, ze sa podala do otcovej strany a my nemame problem s extra priberanim. aj ked teraz pri mojom sedavom zamestnani sa nejake to kilo uz nalepilo. ale neobmedzujem sa v jedeni, moc sa nehybem (zatial) a nie je to zufale a pojde to dole.
takze pozri a +/- tusis, co ta caka. 🙂
Áno, je to predsa typ postavy. Nezmizne to.. len kilá navyše pribudli. 😂 Zas raz.
Ja som rodila tiež ako 21 ročná. Koža na bruchu sa ti za týždeň až dva dá do pôvodnej roviny. Ja som to priberanie videla na mame, mňa mala v 24, mala stále dobrú postavu, po bratovi v 32 jej ostalo trochu kíl navyše, ale stále proporcie úplne ok, no posledné 2 deti okolo 40 jej zanechali väčšie brucho, koža sa už nestiahla ako kedysi...
Súhlasím s @moonlight1210 je to vsetko genetika, no dá sa to trochu ovplyvniť aj životosprávou.
@elleloup moja mama ma mala tiez v 20 a teda vobec nanej nebolo vidno že rodila ona skor schudla primne lebo stale vracala..a potom mala sestru v 35 a teraz uz vidno ze ma brusko aj boky jej ostali. Tak ale uz ani necvici tak ako za mlada aj ma sedave zamestnanie aj ten vek takze pochopitelne ze to neni to co to byvalo.. aj ten kože sa bojim viac asi že mi ostane taka mlandravina okolo pupka 😏😏
Neboj nič, mľandravina mi neostala, akurát strie, ktoré už blednú, to je taká malá daň za dieťa 😀
Podľa mna mi zostala rozsirena panva, pritom som mala menej kil a brucho úplne ploche(cvičila som, čiže som na ňom nemala ziaden tuk), ale niektoré gate som už po porode nezapla.
A mlandravina ti nezostane, keď budeš cvicit😉 ja som mala krajsie a pevnejšie brucho ako ženy, ktoré tehotne nikdy neboli😊 ale je to aj genetika. Ja som mala vzdy brucho chudé, mne tuk išiel skôr do noh
@miriam11 ano trapi ma to pretoze som mlada zena a chcela by som vedieť čo ma čaka a ake maju skusenosti ostatne zeny. Ked ta to poburuje tak si plesni po čele pokruť hlavou a choď ďalej.
@lula313 ja to isté vzdy som mala driek taky ze chlap s vacsimi rukami by ma chytil do dvoch ruk a stehna velké.
Zachoval