Ženy a šport

18. sep 2022

Podľa vás prečo sa viac páčia mužom ženy ktoré športujú alebo majú skôr inklinovat k behu,že chodia pravidelne čo okrem postavy na Tom mužov priťahuje keď je žena aktívnejšia ? Často mužom ani nevadí že doma není postarané ,skôr niektore z nich sa venujú skôr sebe je dobré podľa vás sem-tam sa na všetko vykašľať a venovať sa sebe napríklad behom ?

emma2782
18. sep 2022

Podľa mňa to nie je len u mužoch. Pre mňa je tiež atraktívne ak chlap má rád šport, je aktívny, nechce len doma sedieť na zadku ale dá sa s ním podniknúť rôzne spoločné programy.

namornicka
18. sep 2022

Celkovo ked sa ma clovek rad, ma svoje zaluby, je spokojnejsi a vyzaruje to z neho tak je pritazlivejsi pre ostatnych a maju ho radi. To nie je o behu ci sportovani, ale o istej slobode ducha a sebavedomi. Neviem to presne vyjadrit, plati to aj medzi kamosmi aj v partnerstve.

danica2711
18. sep 2022

asi ťažko vysvetliť človeku, čo zjavne nešportuje. Športujúci človek (jedno, či chlap alebo žena) je väčšinou akčnejší, živší, zdravší a ochotnejší podnikať aj iné aktivity, pretože má lepšiu kondíciu a iné nastavenie k aktivitám než doma sediaca knedľa. Okrem toho športový výkon vyplavuje do krvi endorfíny, človek je po ňom šťastnejší a veselší, teda aj na partnera príjemnejší...

petamich
18. sep 2022

ano u nas ma prednost (aj) dusevny poriadok pred tym v byte, takze tiez chodim behat a sportovat a je to pre mna forma psychohygieny a hlavne prospesne pre mna, moje telo, som lepsie naladena a to je ten benefit, ktory ma z toho moj muz - ze sa o seba staram, ze mam dobru naladu :D a nevyletujem ako tlakovy hrniec, ked den na rodicovskej dovolenke je obas na palicu a manzel tiez proste ma rad cas pre seba a chodi do posilky a neriesi, ci je doma upratane, ked tam ide

elizabet173
18. sep 2022

taká žena je pre muža príťažlivejšia. je u nej predpoklad, že ani po rokoch z nej nebude znudená domáca puťka, ktorá dokáže debatovať len o čistiacich prostriedkoch. A nemusí to byť len šport, niektorých, ktorí inklinujú napr, k hudbe, priťahujú ženy, ktoré dobre spievajú, majú prehľad, takže to nie je len o športe, ale o tom, že je žena sama sebou, dokáže zmysluplne vypĺňať čas koníčkom, nie len utieraním prachu. V tom športe je bonus, že ešte dobre vyzerá. Otoč si to opačne, je príťažlivejší pre teba muž s mobilom v ruke celú sobotu, alebo ten, čo si ide zaplávať, alebo zahrať basketbal? V domácnosti treba dať mužovi hneď najavo, že je oboch, takže, keď obaja priložia ruku k dielu, bude dosť času na to, aby mal každý čas na svoje koníčky, aj na spoločné trávenie času

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liljana
18. sep 2022

A u teba je to ake? Paci sa ti pekny stihly sportovy a ambiciozny muz, alebo vyzraty pivar s plesinou bez ambicii? 🙂 Potom najdes hned aj odpoved na svoju otazku.
Stihly Russel Crowe z Gladiatora, alebo dnesny pupkaty. 🙂

barborachors
18. sep 2022

je to vysoko individuálne, ake zeny sa vo všeobecnosti pacia muzom, su muzi, ktorí viac ocenia intelekt alebo charizmu zeny ako vyspuleny zadok, odmakany vo fitku a opacne, su muzi co viac daju na imidz a sexi telo zeny, a medzi týmito dvomi polmi je nekonecny diapazon resp škála stupňov, aka zena a ake vlastnosti suvisiace so sportom a pohybom ma alebo nema mat.. Áno, médiá nam tu prezentuju nejaky trend, ale aj tak si kazdy urobí podla vlastneho uvazenia a najde partnera viac ci menej podobného sebe, s podobnym zivotnym stylom a určitým vztahom k sportu..