Vážené dámy, slečny, ženy, dievčatá
nie som z tých, čo verejne vypisujú a aktívne sa zapájajú do diskusií, no rozhodol som sa napísať pár riadkov, aby ste poznali aj mužský, ale aj reálny pohľad na vec. Televízia je plná ženských kanálov, programov, seriálov atď...čo je super, no nemyslíte si, že tieto seriály sú zväčša jednostranné, kde muži sú tí zlí a málokedy je to opačne? Nemyslíte si, že ak žena napíše na "modrý koník" nejaký svoj problém, ktorý sa týka manžela, priateľa, druha...že väčšinou sa staviate ihneď na zadné a pritakávate žene namiesto reálneho zhodnotenia situácie a svojimi reakciami možno škodíte jej, jemu, priateľstvu, vzťahu, deťom, rodine? Vytvárate si tak svoj ženský svet, ktorý nie je objektívny. Muži a Ženy, "MY" sme boli stvorení, aby sme žili spolu v dobrom aj zlom, navzájom podporovali, tolerovali, hľadali kompromisy a nie hádzali si polená popod nohy. Nie je to stále jednoduché, no treba sa o to pokúšať. Iste sa to netýka všetkých Vás milé dámy, no určite sa niektorá z vás v týchto riadkoch nájde a preto, ak som pomohol aspoň jednému vzťahu, rodine tieto riadky som nepísal zbytočne.
@ocoboco ja som odjakziva a asi aj stale budem zastancom toho, ze vo vztahu dvoch je vzdy vsetko 50/50 aj to dobre aj to zle. polovicny podiel ma zena, polovicny podiel ma muz.
aj ked niekto pise ze ten a ten je 100% hnusny zly.....ano, mozno je....ale aj preto, ze ta druha osoba mu to dovoli a svojim spravanim ho v tom podporuje......cize znovu to je 50/50
ak sa niekto stazuje na to, ze moj manzel je taky a onaky, vzdy je namieste zamysliet sa nad tym preco asi? ono totiz jednoduche pravidlo fyziky plati aj vo vztahoch - kazda akcia vyvolava reakciu.
to plati samozrejme aj opacne....ked muz tvrdi ze jeho zena je hnusna, skareda, nestara sa o seba, jaci, beci, hysterci.....preco asi?
50/50
a preco sa zeny tu na fore tak navzajom stale ,,mojkaju,, ......ved ja viem....ja chapem....moj je taky isty....nic sa s tym neda....hnusny hlapi.....
pretoze zenam co tu maju cas sediet vacsinou chyba sebavedomie a odhodlanie svoje ja realizovat inym sposobm a venovat svoj cas zmysluplnejsim aktivitam.
len bohuzial ze si castokrat neuvedomia ze takymto sposobom a coraz hlbsim potapanim sa do mamickovskeho sveta, ktory je casto dost v rozpore s tym realnym sa im mozno na chvilku ulavi....ano mas to tazke moja....ale potom omnoho tvrdsie sa dennodenne stretaju v realnom svete s realitou a s tym, ze oni matky predsalen nie su bohyne, ale len sucastou spolocnosti. 🙂
Netreba to citat...Ked zenske forum, ved aj my, podaktore, nechceme poznat, co si hovorite a myslite vy o nas...Neboj sa, su tu aj take, ktore su na vasej strane!
Áno, ženy si nadŕžajú.. čo s tým narobíš.. Mne tiež dvíha tlak, keď muž tu napíše, že ho žena podvádza a ešte sa do neho pustia, že nemá pochopenie, asi nie je chuderka šťastná, je to jednoznačne jeho vina! Keď to napíše žena, väčšina ju tu poľutuje a bude nadávať na chlapa, aký je to k... 😝
Ale je to ženské fórum, predpokladám, že keď sa bavia chlapi v krčme, tie si navzájom potľapkávajú ramená a nadávajú na ženské pokolenie.. Teda česť výnimkám! No a tie výnimky sa nájdu aj tu. Je tu zopár inteligentných žien, ktoré dokážu zaujať objektívne stanovisko.. žiaľ, je ich málo... Ja keď náhodou nahliadnem do diskusie, ktorá sa týka rodinných problémov, tak si prečítam názory pár overených nickov a s ostatnými sa nezdržujem 🙂
Nuž milé dámy, som milo prekvapený Vašimi reakciami, úprimne povedané čakal som horšie. Každopádne ďakujem za vaše reakcie, hádam to bolo na niečo dobré.
Prajem Vám pekný život 🙂
@ocoboco pravda v zivote sa zastavaju viac zeny ako muzi , vzdy sa viac prihliada na zeny -suhlasim s tebou . ale toto forum je viac zenske ako muzske preto sa tu viac bere ohlad na zeny resp zeny si tu drzia stranu ...ale zasa niektore zeny sa sem chodia len ventilovat , mam ten pocit 😀 nic neporadia iba utocia