Žena Ryba a muž Lev

4. júl 2023

Moze toto spojenie vyjst?
Hodia sa k sebe?
Prosim blbe komentare si odpuste, ak neverite v horoskop, ja vam to neberiem, ale odsudzovat inych ludi zato…. posmešky si tiez neprosim

deti95060810
4. júl 2023
babulkomale
4. júl 2023

Ja mam po dvoch Levoch pocit, ze sa nehodia k nikomu. A zeny Ryby ma tiez dobre nasrali x- v zivote 😂

taminka1986
4. júl 2023

Ja som lev a mala som 2frajerov ryby,nedopadlo to dobre🤯

liz_lemon
4. júl 2023

vyjst moze vsetko, ale fakt je, ze to k sebe nepasuje, k rybe je ideal rak, skorpion, byk, kozorozec, panna

zuzinka888
4. júl 2023

Ja som skorpion, muz lev - zevraj sa k sebe nehodime, povedala ex-svagrina. Sme spolu 20 rokov a just sa berozvediem🤣. Ona mala idealneho- uz spolu nie su- ako je to mozne?,,

dzejn80
4. júl 2023

😂 20 rokov

evaachesa
4. júl 2023

100% sa nehodia. Môžeš to rovno zabaliť. 😏

ciernysokol
4. júl 2023

Realne sa to z popisu lev-ryba,neda vediet.popisujes len znamenie,v ktorom je slnko.a jedno znamenie ma rozpatie 30 stupnov.mozu sa k sebe hodit a aj nie,zavisi od inych veci.ale na to treba datum a cas.a tiez,ak sa pre volaco dali dokopy,tak sa hadam teraz kvoli horoskopu nerozidu.

rebellefleur
5. júl 2023

Nie. Zena ryba nebude dlho vediet neustale hladkat levovi jeho ego.

poopsie
5. júl 2023

Určite by som nezahadzovala vzťah kvôli horoskopu ale ani v iných veciach a nielen medzi ženou a mužom vzťah lev a ryby... Katastrofa 🤣

agajka22
5. júl 2023

lev tu rybu "zožere"ako sa povie

miscellaneous
5. júl 2023

Absolútny súhlas s @babulkomale a @rebellefleur. Do bodky. (Osobné bohaté skúsenosti s obomi znameniami, žiadne zovšeobecňovanie.)

bylinka25
5. júl 2023

Znamenie vo vzťahu nehrá žiadnu rolu. Je to len horoskop, nič viac.
Vzťah je predsa o citoch, láske a nie o znamení.

simiis
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
triss83
5. júl 2023

@simiis možno preto, že žena lev je úplne niečo iné,ako muž lev 😉. Sebectvo, egoizmus, výbušnosť, agresivita, vždy musí mať pravdu, nedokáže sa prispôsobiť, vidí
,, len,, svoje potreby, ostatní sú mu ukradnutí.

autor
5. júl 2023

@triss83 ako keby si opisala mojho priatela

mikadooo
5. júl 2023

Áno, môže.

mikadooo
5. júl 2023

@triss83 😄 som žena lev, len čumím, aká by som podľa teba mala byť 🤭. Poviem aj svojej sestre levici, že sme vedle jak tá jedle.

autor
5. júl 2023

@mikadooo ale ona pisala, ze muz lev a zena lev je rozdiel

triss83
5. júl 2023

@mikadooo ženy lev majú iné vlastnosti,ako muži lev. V tom je ten rozdiel 😉.
Ženy lev sú skutočné levice, čo sa týka výchovy detí. Sú krásne, priateľské, vedia oslniť okolie svojou osobnosťou, sú neprehliadnuteľné.

mikadooo
5. júl 2023

@triss83 no...dobre teda ako myslíš 🙈.

melonik7
9. júl 2023

@rebellefleur presne povedane...mala som 5r. vztah s muzom levom, ja ryby...bolo vycerpavajuce "hladkat" mu neustale ego