Žena - býk

20. apr 2023

Ste tu niektore so znamenim byk ? Ako by ste sa charakterizovali ?

kathak
20. apr 2023

Zaujímavé, nepoznám ani jednu

nataly420
20. apr 2023

S býkmi je ťažko 😅

gabrielkaa
20. apr 2023

Neni 😊
@nataly420

tanyan
20. apr 2023

Ja som býk a dcéra je panna. Povahovo je mi veľmi podobná a až vďaka nej som pochopila aké ťažké a náročné je niekedy so mnou žiť...
Nemusím mať pravdu vždy, ale nemýlim sa. 😉
Aj v mene mám vodcovstvo. V živote mám rada istoty a záruky, praktické riešenia, odstraňovanie nejasností...
Mám rada šport, ale viem si vychutnať aj pasívny relax.

zorkahorka
20. apr 2023

Nie som byk, ale poznam bycice - pedantne (tym padom im vsetko trva dlhsie), velmi starostlive - niekedy az prehnane, pekne, inteligentne...

ivangeline
21. apr 2023

Suhlasim s opismi vyssie.

simona1306
21. apr 2023

ja som byk 🙂 som sice tvrdohlava, ale zas ked nemam pravdu, tak sa nehadam a priznam si chybu . Rodina je pre mna vsetko, pre nich by som sa doslova rozkrajala. Milujem poriadok, a neznasam odchadzat od rozrobenej roboty. Som dost pedant na vsetko, vsetko musi byt na 100% ....

krisstinkaa
21. apr 2023

Som netrpezliva,veľmi tvrdohlavá,dosť konzervatívna na túto dobu,mám rada,keď mám pravdu,neznášam neúspech a priznať si ho je snáď ešte horšie 😆 som pedantna,férová,mám rada keď sú veci tak,ako majú byt, empatická, nápomocná,rodina je pre mne vždy na prvom mieste ..no ťažko je s býkom podľa mňa 😀

wishes
21. apr 2023

som velmi tvrdohlava, musim mat stale pravdu, posledne slovo a vsetko musi byt podla mna, inac nie som spokojna, som rodinny typ, spolahliva, pedantna,….

aniele
21. apr 2023

Moja mama aj svokra - dve ženy v tomto znamení, neskutočne odlišné. Jedna pedant, druhá bordelárka. Jedna pracovitá, vrtuľa v zadku, druhá sa rada nechala obsluhovať. Jedna je rada, keď lekárov nevidí, druhá bola chorá, keď jej nič nebolo. Dve krajnosti, hodiť spolu do mixéra a rozdeliť na polovice, vyšli by dve priemerne pracovité, poriadkumilovné... 😀. Takže pre mňa sú charakteristiky znamení len príjemným spestrením, neverím im.