Ahojte, ako by ste charakterizovali znamenie blíženca..konkrétne ženu...viem ze charakteristiky sú veľa na Google, ale radšej mám konkrétne príklady
....aké máte skúsenosti s týmto znamením napr. na kamarátke, mamke, sestre, priateľke, manželke.
Som blizenec a som so sebou spokojna 😁
som blizenec a obcas je to psycho. kedysi som si myslela ze je to len hlupy vymysel, ze su dvojtvarni ale sedi to. Podla mna velmi naladovi. Dobra vlastnost ma momentalne ziadna nenapada 😂
Ja som tiež blíženec 😁 podľa mňa som skvelá ale niekedy obdivujem muža, že to dáva 😂
Ja som a som super
Ja aj moji dvaja synovia su BLIZENCI a fuuuu max spokojna 🙂)) Jasne,ze sa najdu neake negativita,ale to sa schova pri tym pozitivnych..
Som blizenec a fakt je to občas 2 (aj 3 občas) osoby v 1🙈 rýchlo mením nálady, nie som "splachovacia", a obdivujem môjho chlapa, že to so mnou zvláda 🙈
Ja mam chlapa blíženca a hovorím, keby som bola iné znamenie a povaha, už mám asi dávno odsedene🤣🤭😁 to je úplná katastrofa ta dvojtvarnost
niekedy si myslím že potrebujem psychiatra že mám psychickú poruchu a sama seba nezvladam, ale čím som staršia tým viac si uvedomujem že na tom horoskope niečo vážne bude 😃 aj keď veľa ľudí tomu neverí..
mám tak 2 kamarátky obidve sú vodnárky. Muža som nestretla ešte žiadneho ktorý by somnou vydržal a ja snim 😂
Najväčšie negatívum je premňa že som prelietavá nikde nevydržím dlho, nebaví ma stereotyp mám z toho depresie. Potom som straaaasny “overthinker” , aj keď sa vravi že máme dve tváre , tak ja neviem predstierať , keď ma niečo naserie som nepríjemná na každého kto mi pride do cesty 😃 potom to prejde len si musím s tým pomôcť sama😃 a pozitíva asi že by som sa rozdala úplne každému , milujem robiť radosť druhym, určite som vtipná 🤪 a veľmi otvorená , dá sa somnou baviť uuuplne o všetkom.
Takze sme super len trosku psychopati ☺️😃
Plno rečí, introverta z neho bude bolieť hlava. URčite neodporúčam vzťah s blížencom pre introverta. Takisto sú dosť falošní, resp. hovoria jedno a robia druhé. Tzv. dve tváre. Ale na pokec sú dobrí... Sú citliví a emocionálni, ale hrôza des. Bolesť hlavy na celý život a nervy v prdeli.
@bennn 😂😂😂😂
@aylinn cítim to rovnako...ze nemám rada stereotyp a mam depky z toho 😀 dá sa to nejak liečiť 🤣 ...lebo niekedy ma nebaví ta moja povaha blíženca (nevydržím sama so sebou)
@aylinn no úplne som sa v tvojich slovách našla. Presne ako píšeš ,niekedy si neviem so sebou rady no dala by som každému prvé a posledné. A čo sa týka muža pre nás kedysi som počula že pre nás je ideálny muz strelec. Tak som si jedného našla a asi dokáže zniesť moju povahu a kopu reči keď je stále so mnou 🤣🤣🤣.
totalne falosny a schizofrenik k tomu...poznala som vela blizencov, vsetci jak cez kopirak hruuuuuza...
@aylinn presne ako ja
@kamatopo ja osobne som ryba a ako náhle ma začne môj chlap blizenec nudiť svojimi rečami, tak ho hneď zruším, že mňa to vôbec nezaujima😬😂 a veľa krát mu poviem, že predomnou sa pretvarovať nemusí, ja ho poznam😬, ale vonku medzi inými, je to zahul, ako sa pretvaruje🤭
@kamatopo nooo to je pravda môj bývalý priateľ s ktorým sme kamaráti do dnes (nie ten s ktorým mám syna) bol strelec ten jediný sa na mojich stavoch smeje a vie že za to nemôžem tak mi ani nič nevyčíta😂 a už keď vidí že mám naladičku tak mi vždy napíše že “vidím že máš zase gemini mood hahah ozvi sa keď sa ukludniš”😂😂 ale na druhu stranu moja mama je strelec a kým som bývala u nej to bol veľký boj , obrovský ..
@anonym nedá sa to bohužiaľ liečiť 😃 ale môžeš sa obklopovat ľudmi podobnými ako si ty. Ja som pred tehotenstvom mala okolo seba takých kamarátov že keď som sa doma nudila mi zavolali či ideme zajtra do Milana na aperol a proste sme išli 😃 blizenec potrebuje byť pán svojho sveta a robiť veci tak ako chce ako si to presne predstavuje , v manželstve je to už samozrejme horšie lebo musíš robiť kompromisy a veľa sa prispôsobovať - to je dôvod prečo sa nikdy nevydám😂 môj syn je tiež blizenec takze verím že mu budem skvela mama a budem ho chápať 😂😂
@danielahamar mne by bolo asi trápne pri mužovi čo sa pretvaruje. Myslím že to nie je znamením ,ale jeho povahou.
@kamatopo v jeho prípade znamením, to sú tie dve tváre
No je tazke uspokojit kazdu jednu osobnosť v jednom tele a v jednom zivote 🙈
Ja som tiez blizenec ....extrovert,spolocensky tvor niekedy az prilis uprimny...ako sa hovori co na srdci to na jazyku.vzdy si robim srandu ze mna bud ludia miluju alebo nenavidia 🙈😂....urcite je to s nami tazke hlavne ked vstavame s ritou hore alebo sme nasrane teda aspon ja prudim aj okolo seba...no ked niekto povie stacilo ja som hned ticho uvedomim sa 😂 tiez nemam rada stereotyp.hm ale charakteristika co na mna absolutne nesedi je ze blizenci klamu ....ja som uprimna az moc a veru ani klamat neviem...ked aj oklamem vzapati sa hned priznam proste to nejde 😂
No som blíženc. Je to psycho vážne. 😄😄treba si ale zvyknúť na to ze mame milión nálad a prepáčit nám to lebo v nás žije milión tvári a mame to samé so sebou ťažké netreba nám to ešte komplikovať sprostými nechapavymi pohľadmi. Ale na druhej strašne sme spoločenské,komunikatívne. Ja mam pocit ze všade kam prídem tak si s každým sadnem. Môj muž keď ma zoznamoval s kamošmi ci z roboty ci z fitka ci len tak so súkromia tak so všetkými si rozumiem. A tiež mam pocit ze kde ma dajú tam som šťastná. Ci ma vezme muž do luxusnej restiky alebo na stavbu jest kebab z krabice všade sa cítim rovnako dobre. Ja by som nás charakterizovala ako ženy do voza aj do koča. Dobre sa cítime aj v šatách aj teplákoch. Na v luxuse aj na stavbe alebo autodielni. Mame radi adrenalín takže sa s nami nikto nikdy nenudí. Stačí zavolať a hneď by som išla skočiť z lietadla,mosta alebo precestovať svet stopom. Viem si užiť to ze som mama a žienka domáca a keď sú deti cez víkend u babky tak viem byť dokonalá manželka milenka potom ideme von a tambviem byť malé decko ktoré sa šmýka na šmykľavke ktorá je náhodou niekde nablízku. Sme zodpovedne aj keď občas zabúdame. Ale dôležité veci vždy urobíme. Tie menej dôležité dobabreme ale aspoň je sranda a svet sa z toho nezruti. Napríklad šeky zaplatím vždy na čas,do prace nemeskam a o deti je spickovo postarané. Ale povedz mi ze mam kúpiť vajíčka a mlieko a ja prídem domov s tvarohom 😄 minule sme išli s mužom do prahy ráno o 2. Urobila som nám 6 káv do 2 termosiek. Termosky som zabudla na kuchyni 😀ale bola sranda a aspoň sme si vychutnali východ slnka na pumpe. Malo kedy a za máločo sa hneváme. Keď nám na niekom naozaj záleží vždy si veci chceme vykomunikovat a cítiť ze je všetko ôk. Mame radi istoty. Na druhej strane ak nám na niekom nezáleží vieme urobiť okamžitý strih a v sekunde zabudnúť ze ten človek existuje. Asi toľko. Ja sa mam rada 😀je to boj ale milujem boje
@kaja153 presne ako ja ten opis sedí by sme si rozumeli... nás je veľa blizencov v rodine mama je tak takže ju z nás poráža nechápem že to s otcom drží už 35rokov mám pocit že nemajú nič spoločné ( blíženc)🤣...a blíženci sa priťahujú takže aj moj muž je blizinec takto viem hneď ako premýšľa a či klame ale ak to mám porovnať ja som májová a on júnový sú tam dáke rozdiely som viac extrovert on introvert ale viem čo má rád a ako dosiahnuť svoje ...ja som taká že milujem kolektív ale neviem pracovať v kolektíve jediné že ho vediem ja ...🤣
@kaja153 presne ako ja ten opis sedí by sme si rozumeli... nás je veľa blizencov v rodine mama je tak takže ju z nás poráža nechápem že to s otcom drží už 35rokov mám pocit že nemajú nič spoločné ( blíženc)🤣...a blíženci sa priťahujú takže aj moj muž je blizinec takto viem hneď ako premýšľa a či klame ale ak to mám porovnať ja som májová a on júnový sú tam dáke rozdiely som viac extrovert on introvert ale viem čo má rád a ako dosiahnuť svoje ...ja som taká že milujem kolektív ale neviem pracovať v kolektíve jediné že ho vediem ja ...🤣
Blíženci
Ľudia narodení v znamení Blíženci sú síce inteligentní a flexibilní, ale aj príliš neposední a netrpezliví. Keďže nevedia dosiahnuť vnútorný pokoj, často robia viacero vecí naraz len preto, aby všetko vyskúšali. Rovnako tak neznášajú stereotyp, takže nečakajte, že ich nejaká aktivita bude baviť dlhodobo. Podobne sa chovajú aj vo vzťahoch, kde očakávajú neustálu pozornosť, starostlivosť a vzrušenie. Ak im poskytnete dobrodružstvo, po akom celý život túžia, môžu sa z vás stať nerozluční partneri
Uplne ti povedať neviem, mam 2 synov blížencov a sú veeelmi ukecaní a dvojtvarní....ale podla mňa má vplyv na povahu a teda aj astrologické znamenie rok narodenia....teda myslím čínsky horoskop ktorý tiež veľmi pasuje ....čiže ja to kombinujem