Zelený jačmeň - skúsenosti?

srnocka30
28. apr 2019

Chcem sa opýtať ci na niekto skúsenosť zo zeleným jačmeňom a ktora značka je najlepšia asi tak ďakujem za každú radu...

tosalu
28. apr 2019

@srnocka30 https://www.efitness.sk/green-ways-jacmen-mlady... mame tento aj detský, poradila mi ho známa co to ma celkom naštudovane, no "zevraj" také isté účinky ma aj kapusta zo suda, mrkva a jablko😉

kristina2412
28. apr 2019

@tosalu nevieš náhodou či sa môže užívať aj pri dojceni?

tosalu
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tosalu
28. apr 2019

@kristina2412 tak to neviem skus nájsť na nete😉

kristina2412
28. apr 2019

@tosalu skúšala som,niektoré sa môžu,iné nie a niekde nepíšu v príbalových letakoch nic. Ja len či nemas náhodou skúsenosť...

tosalu
28. apr 2019

@kristina2412 opýtam sa známej ci náhodou nemá s tým skúsenosť a určite ti dám vedieť 😉

kristina2412
28. apr 2019

@tosalu ďakujem veľmi pekne😉

srnocka30
autor
28. apr 2019

@tosalu fiiiha ako kapusta???a to je dobre ci???🙂)))ako presne aj ja som pocula o GW znacke vdaka zatial?.)

luciagrochalova
12. aug 2019

@kristina2412 ja pijem jacmen popri dojceni od zaciatku, mam 4mesacnu dcerku. Vsetci poradcovia aj mamicky co s tym maju skusenosti odporucaju a ja takisto. Kedze prve mesiace som vela potravin koli kolikam malej nemohla jacmenom som doplnala vseky vitaminy pre seba aj malu. Vidiet to na mojich vlasoch a nechtoch - vlasy po dlhej dobe mam bez stiepenia a vypadavania a nechty som nikdy nemala pevnejsie. Taktiez aj ked v noci dost vstavam cez den mam z neho energiu. Pri prvej dcerke som to neuzivala a vlasy mi vypadavali pri kojeni dost. Okrem jacmena ale uzivam aj chlorelu. Znacku GW samozrejme. Toto neni reklama, ja sa tym nezivim, som len uzivatel s dobrymi skusenostami 😉

kristina2412
12. aug 2019

@luciagrochalova ďakujem♥️nikde som sa k týmto info nedostala,určite vyskusam

luciagrochalova
12. aug 2019

@kristina2412 nie je zac. Pokial chces poradcu ohladom zelenych potravin ja nim sice nie som, no viem ti dat kontakty. Zasvatia ta do davkovania ako zacat a kolko, vysvetlia ako to funguje v tele