Zelená elektrina - recenzie

markaterka
30. nov 2020

Ahojte. Oslovili vás elektrárne ohľadom Zelenej elektriny? Dali ste si to?

30. nov 2020

@markaterka my mame zelenu elektrinu od elektrarni automaticky, bez priplatku. Tu zelenu od ZSE za 2€ mesacne by som si nedala

markaterka
autor

@miskamilka prečo?

30. nov 2020

@markaterka pride mi to take zarabanie na zakaznikoch. 24€ rocne za nic, elektrina mi bude tiect domov stale rovnaka. Na podporu zelenej elektriny z toho ide realne tak 2€, zvysok zisk ZSE.

monkri
22. júl 2021

Dobrý aj náš oslovili ZSE aby sme prešli na zelenú energiu no neviem .Aké máte s tým skúsenosti?

22. júl 2021

@monkri je to len o dobrom pocite, lebo elektrina vam potecie domov ta ista. Akurat podporujete tym extra poplatkom vyrobcov zelenej elektrine, akurat ze tak 10% poplatku ide realne na podporu zelenej a 90% podporujete ZSE 🙂 niektori ini dodavatelia vam to iste ponukaju zdarma, bez dodatocneho poplatku

nene33
27. júl 2021

@monkri V žiadnom prípade to nie je o benefitoch. Dostaneš max. certifikát, ktorý môžeš ukázať kamarátom. Štát v minulosti schválil pre tých špekulantov so solárnymi elektrárňami vysoké dotácie, na ktorých rozprávkovo zarábajú, sedia doma, šúchajú nohami a my sa im na to máme skladať? No ja v žiadnom prípade! Niečo o tých certifikátoch si môžeš prečítať aj tu: https://e.dennikn.sk/1760383/za-dvojeurovy-prip...

katulienkax
27. júl 2021

Povazujem to za somarinu a este som im aj povedala ze moj otec pracoval v jadrovej elektrarni a nemam z jadrovou elektrinou ziaden problem
Inac vcera sa jeden kolega vyjadril ze Nemci tvrdia ze keby sa preslo na elektricke auta ani 10 percent vyroby Nemecka by nestacilo.
Somariny ale fakt somariny vymyslaju uradnici od stola v uniii. Povesat ich

monkri
28. júl 2021

Dakujem vám.odmietla som ich

jullyeverest
2. aug 2021

@miskamilka akého máte dodávateľa?

2. aug 2021

@jullyeverest Slovenske elektrarne - energeticke sluzby. Spokojnost.

jullyeverest
3. aug 2021

@miskamilka a koľko platíte mesačne? Akurát ideme stavať som tak s so toto zaujímam 😀

3. aug 2021

@jullyeverest to zalezi od spotreby, my mame 3izbovy byt, okolo 30€ mesacne

unique
27. jan 2022

neviete mi prosím poradit ako zrušit zmluvu na tu zelenu energiu?

pegasina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pegasina
6. mar 2022

@unique skús cez zákaznícky servis na webe. Prihlásiš sa a vieš si pozrieť faktúry, aktívne služby, atď. ZSE však umožňuje zmenu iba raz ročne, tak neviem, či ti to budú akceptovať a bez poplatku.

miika
20. sep 2023

všimli ste si na vyučtovacich fakturach že zelena elektrina je uz 4,50 eur, hned som hladala formular na zrušenie tej sluzby, plati tam 1mes vypovedna od dalsieho mesiaca a musi sa to dorucit poštou doporučene , uz to je v obalke...

daniela767
10. okt 2023

@miika prosím Vás aj ja som na materskej a nedovolím si to platiť,kde najdem formulár,poradíte mi

inana11
10. okt 2023

Joj,minuly rok marec,že za euro,dobre,veď mozeme to dať,jasne… teraz tam mame platit 5 eur,za rok a pól dobrý nárast a nezaratava sa to do preddavkov,len im prispievame,strašne som naštvaná 🤦‍♀️

timea301196
7. jún 2024

Ahojte našli ste niekde ten formule?