Želáte si niečo, keď vidíte padať hviezdu? ☄️⭐
@petraa2022 nie
Áno zelam ☺️☺️☺️, ale to len zo srandy, reálne neverim, že hviezda zabezpečí aby sa mi niečo splnilo 🌟🌟🌟
padat hviezdu nevidel este nikto, vesmir je bez tiaze. Vidis padat kamienky vo vzduchu, to si rovno mozes nieco zazelat ked ti doma sada prach
@martinmmartin tak toto je super, prave som chcela ist utierat prach, ale radsej sa idem pozerat ako pada a budem si nieco zelat :D
@martinmmartin Snáď nik dospelý, kto úspešne ukončil povinnú školskú dochádzku, neverí, že to padá hviezda. Alebo sa mýlim? To snáď nie :D Proste sa to tak ľudovo nazýva.
@petraa2022 samozrejme
@annm81 No po tej redukcii fyziky hlúposť národa začala rásť a bude to ešte horšie.😭
Neverim na taketo, ale po pravde, ked som aj meteor videla (a nie raz) bolo to take rychle a bola som z toho taka nadsena, ze ani som si nestihla spomenut, ze by som si mala nieco zelat. A myslim si, ze aj keby som stihala nejake zelanie, tak pohyb vesmirnych telies na ich splnenie ma nulovy vplyv.
@petraa2022 áno, je to taká rutina odmalička. 😊
Nepotrebujem padajúce hviezdy na to, aby som verila, že sa mi môžu moje želania splniť 😇😀