Žehlička s parným generátorom

lienkao
18. júl 2012

Ahojte dievčatá,
chcem sa spýtať či niektorá z vás využíva žehličku s parným generátorom a aké s ňou máte skúsenosti. Ide mi konkrétne aj o možnosť vertikálneho žehlenia - záclony, závesy. A akú značku tejto žehličky máte? Vopred ďakujem za odpovede. 🙂

ichbinich
19. júl 2012

@lienkao:
Ja mam Philips GC8220/02 a som velmi spokojna. Voda sa da doplnit aj pocas zehlenia, ma velku nadrz na vodu. Paru si mozes regulovat a mozes dat pustat paru nastalo alebo iba narazovo.
Vertikalna para samozrejme, super aj na obleky a pod.
Ked zehlim iba par kuskov (bluzku pred odchodom na oslavu a pod. 😉), beriem moju staru Tefal, ale s tou Philips to je o inom 🙂 Mam aj zehliacu dosku s odsavanim pary Kärcher, ked mam velke zehlenie a pouzivam vela pary, tak je to fajn. Tu som kupila u Hofera za stovku pred par rokmi, ale maju ju kazdy rok.
Tu istu zehlicku aj dosku som kupila aj pre moju mamu a ona je tiez spokojna. Predym mala Kärcher parny cistic kombinovany so zehlickou, ale ten sa pokazil. A mal nevyhodu, ze ked dosla voda, musela cakat, kym sa schladil, aby vodu doplnila.
Tu zehlicku mam uz 6 rokov, ale som spokojna. Zehlim malokedy, ale potom mam toho nazbieraneho vela, tak som rada, ze mam super stroj 🙂

mimkao
19. júl 2012

@lienkao Mám takú Tefalku a neviem si ju vynachváliť. Odkedy ju mám , tak ma aj celkom začalo baviť žehlenie.

lienkao
autor
19. júl 2012

@ichbinich @mimkao ďakujem vám veľmi pekne za odpoveď. Takisto som rozmýšľala nad Tefalkou alebo Philipskou. Budem to musieť poriadne prelúskať na nete čo mi z toho vyjde najlepšie. Ešte raz ďakujem. Prajem vám aj naďalej príjemné žehlenie. Ja ho neznášam, tak dúfam, že si to potom obľúbim. @ichbinich Pozriem aj tú žehliacu dosku. Ja som za každú "srandu". Mám Hylu, H2O mop, Raypath, sušičku, proste asi všetko čo mi uľahčuje prácu v domácnosti. 🙂 🙂 🙂

lili777
27. júl 2012

@lienkao no mňa by zaujímal ten H2O mop - aký je? kde si ho kúpila? Ozaj to funguje? lebo ja to vidím len v teleshopingu a tomu moc neverím

lienkao
autor
30. júl 2012

@lili777 mám ho asi tak mesiac. Páči sa mi na ňom to, že nepoužívam chemikálie, umývam len s čistou vodou. Vyumýva veľmi pekne. Ale "handrička" musí byť čistá, teda pravidelne ju treba prať, inak nechá malé smuhy. Na podlahu je podľa mňa super, koberce - "preberú sa" farebne, na okná je to somarina a ostatné som ešte neskúšala. Mne išlo aj tak hlavne o podlahu. Podlaha musí byť pred umývaním povysávaná, je to tak pri všetkom, aby ti nerobilo chuchvalce z prachu. Príde mi to jednoduchšie ako v kuse prepierať mop vo vode a meniť vodu, aby si vyumývala na čisto. Objednávala som cez Happy home, ale kúpila som si najprv "shopcity kupón". Stálo to 69 eur.

sejbry
10. sep 2012

@mimkao prosím ťa a aký tip tefal máš? oplatilo sa teda? lebo ked pozeram na vykon a paru ma aj moja žehlička / momentalne z nej tečie voa anenašiel sa nikto kto by mi ju ´´spojazdnil´´ už bola sice niekolkokrat rozobratá 🙂mam rowentu je fajn,len ked potrebujem rychlo ožehliť veľa prádla a hlavne nie 4x žehliť po tom istom 🙂
@lienkao už si vybrala? ja vyberam už dlho , no kedže sa bližia narodeniny potrebujem poponáhlať s výberom 🙂 teraz pozerám tefal GV 8461 ,ak máš nejaké lepšie tipy,daj vedieť rychlo pozriem 🙂

mimkao
11. sep 2012

@sejbry ahoj, som v HR, ked sa vrátim, napíšem ti bo z pamati neviem.

lienkao
autor
11. sep 2012

@sejbry ahoj, momentálne s výberom stojím, nemala som čas, riešila som odšťavovače a sušičky ovocia, keďže je sezóna, takže si parný generátor nechávam na neskôr..

sejbry
12. sep 2012

@lienkao 🙂 dík

vivienvnukova
24. apr 2015

viem ze je toto stara diskusia ale nahodou, moja otazka ako vicistit ten parny generator...moj sa neda nijako vybar je to sucast zehlicky.. prosim ak niekto vie nech poradi.. uz som s toho totiz zufala

dazomi
27. jún 2021

Vertikálne žehličky