Prosím vás o radu, chcem si kúpiť žehličku remington 2014, keramické platničky, s tefl.ochranným povrchom. Vraj je šetrna na vlasy, máte s tým niekto skúsenosti? Alebo mi poradíte nejakú inú?
ja mam remington a sice cislo neviem ake, ale nemozem si ju vynachvalit... 😵 😵 😵
remingtonky su dobre znacky a akurat som si na nete pozrela tu 2014 a vsimla sm si ze ma mechanicke nastavenie teploty,ta moja sa nastavuje pomocou tlacitok a ma aj displej takze vies akou teplotou si skutocne vlasy zehlis.a nieje ani velmi draha 🙂
penelope, ty máš akú? vieš číslo? ceny sa mi zdajú cez datart najlepšie
ja mam remington S 2003 a som veeelmi spokojna. inac videla som tu 2014 a nejako sa mi nepacila. a aj ta 1031 je dobra... zaklad je ale dobra ochrana, co pouzivate vy?
no nádherná nie je, ale ide hlavne o kvalitu a ochranu vlasov
tym ze sa mi nepacila som nemyslela ze ako vyzera 😀 ale tie platne mala take cudne a nepriliehali uplne k sebe. a kazda zehlicka nici vlasy rovnako, treba pouzivat dobru ochranu pred zehlenim.
našla som tú 1031, vyzerá lepšie, ešte pozriem S2003
baby, ja mam remingtonku a vobec mi nejak neskodi vlasom...je perfektna..mne sa vidi, ze mam po nej vlasy lesklejsie..nemozem najst cislo aka je 😠 , ale mam tiez display a tiez sa nastavuje tlacitkami...a pise na boku, ze 3xprotection.. 😉 😉
ja mám teiž remingon, a tiež sú vlasy po nej jemnejšie, ale mám pocit, že je to len optický klam a ničí to vlasy tiež. Mňa skôr zaujal ten vyrovnávač vlasom od rowenty, už presne neviem, akým spôsobom vlasy rovnal, škoda že už mám tú žehličku.
ja mám doma remington žehličku S 3007 a je perfektná úplná bomba 😲
kocky nijaka zehlicka nesetri vlasy to je teda riadny blud...treba pouzivat pripravky na vlasy z vlasovej kozmetiky aby sa vlasy uplne neposkodili... 😉
Nitka máš pravdu. Ja používam žehličku už vyše dvoch rokov, ale len s prípravkami. Pred tým u nás nebol taký výber, tak som chodila do Maďarska alebo do Wiedne. Ale aj v kaderníctvach predávajú takéto pomôcky. Sú dobré, netreba ich veľa a dlho vydržia.
ja som tiez teraz kupila zehlicku, vybrala som si etu 3332, je krasne cervena, keramicka a tumalinova, strasne dobre sa drzi v ruke a na vlasy si samozrejme davam osetrujuci sprej. a stala ma iba 999. poradili mi ju kamosky.
ahoj, ja Remingtonku pouzivam uz skoro tri roky a doteraz mi vydrzala a bola uplne super, vobec sa neopotrebovala a to si zehlim vlasy kazdy treti den 🙂
A teraz som si kupila uz novu, lebo uz je zase ina technologia- s tourmalinom, tiez Remington, a je tiez vynikajuca 🙂
Tinni a akú si si kúpila? vieš čislo? Ja viem určite, že chcem remington, ale neviem sa rozhodnúť ktorú, chcem tenkú, s tumalinovým povrchom, a asi si ju objednám cez internet.
ja mam Remington S1031 a je fakt dobra. pripravky na vlasy som vyskusala rozne, ale musim skonstatovat, ze tie, co dostat bezne v drogerkach nic moc, vzdy si kupujem u kadernicky bud Osis (Schwarzkopf cca 300,-) alebo od Wella (cca 200,-), nie su o moc drahsie, ale podla mna lepsie, v kadernictvach su vzdy koncentrovanejsie pripravky. zaklad je zehlit vzdy suche vlasy, pokial zehlicka nie je aj na vlhke. inak sa moc nicia.
Ja pouzivam zehlicku Babyliss paris a som s nou velmi spokojna. Ma siroke platnicky a na moje dlhe vlasy je to skvele. 😵
eta3332, je super... zehlicka by mala byt co najtensia, keramicka s teplotou 200 stupnou celzia, nezabudnut pouzivat prostriedky na vlasky ktore ich chrania red vysokymi teplotami... 🙂
ja zehlim 3roky a vlasy znicene nemam...
najlepsie je zehlit trosku vlhke vlasy,vredy vyzeraju supis a perfektne sa zehlia
nitka, lenze vtedy sa najviac nicia, ked su este vlhke, vlasky by sa mali zehlit ked su uplne suche 🙂
Mati, mam Pro Slim Ceramic230 Protect and Shine 😉
A na upravu pouzivam uhladzujuce mliecko Tecni art od loreal Professionel, je sice trosku drahsie(590), ale vydrzi velmi dlho a je super
Julia ako to myslis, ze by mala byt zehlicka co najtensia?
tinni tak to potom pozdravim svoju byvalu pani majsterku 😀 kedze nas to takto ucila ze na trosku vlhke vlasky treba zehlit 😀
no aspon ze som jej rady nepraktikovala 😉
urcite nezehlit ani trosku vlhke vlasy! ale samozrejme ze su aj zehlicky urcene na zehlenie vlhkych alebo mokrych vlasov...
mata35 cislo tej zehlicky je S1031 a je naozaj super a v datarte by som ju nekupovala je tam o 1000 korun drahsia ako som si ju ja kupila.mna stala 1900 ale stoji to za to
penelope, ďakujem, objednala som si ju cez int. , za 1570,-Sk, tiež tú 1031. Už sa teším, na bud. týždeň by mi mala prísť.
co najtensia, myslim nie z boku, ale ta plocha ktorou zehlis...na tvoje dlhe vlasy moze byt aj hrubsia ale ja by som nedosiahla efekt, keby som zehlila hrubou, navyse je neprakticka...teda aspon mne sa s nou zehli na houby...
nemas zac mata,som rada ze som ti poradila.ja si bez nej neviem predstavit ani den 🙂 az sa desim toho ak by sa mi nahodou pokazila ☹ potom daj vediet ako si s nou spokojna.a nezabudni si kupi nejake mlieko na zehlenie ktore ti zehlenie ulahci a ochrani aj vlasy.
Julia no jasne 😉 Ale ako vravis zalezi od dlzky vlasov. Pretoze ja mam tu sirsiu a ta je urcena na dlhe a velmi dlhe vlasy. S tou tenkou by som tie moje po pas zehlila asi hodinu 😅
Baby ake pripravky pouzivate na vlasy, aby sa neposkodili??? 😵
ja pouzivam pripravok znacky OSIS, stoji 300sk. ten mi odporucila moja kadernicka.
ahoj s toto nemam skusenosti ale ja mam remington 1031 a ta je vyborna.ma tri ochranne vtstvy teflon,keramiku a turmalin a da sa regulovat aj teplota