Prosím vás poradte predchvilou som si pustila tv a zmizol mi obraz .Može to byť chyba obrazu na digi?
@niekto2hy nechápem normálne som si pustila ráno tv a išlo tak o sedmej to vypadlo iba hlas ide obraz je černý ja som si volala na digi že mi pošlú technika dneska alebo zajtra ale ja neviem či to opraví
@adusik12457 Skontrolovat prepojovaci kabel - prijimac - Tv a poriadne ho dotlacit.Prepnut na ine programy..
@niekto2hy to som robila a nič len hlas ide obraz je čiermy
ten obraz je smavnuty
Nám to tiež spravilo na TV Samsung, dali sme opraviť keďže už nebola v záruke oprava asi 120e, opravár vravel ze vypálilo ledky
Keď rozoberies telku sú tam také ledkove pásy myslím 5 pásov a tam je veeela lediek a par z nich sa vypálilo, takto sa nám to pokazilo dvakrát a na tretíkrát si muž z Ali objednal celé tie ledkove pásy za pár drobných a opravil si to sám, lebo opravár vymenil len tie pokazené ledky a muž vymenil celé pásy a bol pokoj
A presne obraz bol len stmavnuty keď som prišla úplne blízko tak som videla, z diaľky nie a zvuk išiel normalne
@drozdajkahra tak to mám aj ja
@drozdajkahra neviem ako to urobit
@adusik12457 veď uvidíte co povie technik, ale podľa mňa to bude toto, tak bud oprava keď sa vám to viac vyplatí alebo potom nová telka
@drozdajkahra neviem či to bude vediet opravit
@drozdajkahra ja už si myslím že obraz odchádza
@adusik12457 to je skôr problém tv a nie Digi
@adusik12457 určite aj ja si myslím
@adusik12457 Obraz bol na stene?