Ahojte je tu niekto kto si predplatil časopis Zdravie na rok 2018 a zaplatil celé predplatné koncom 2017?
@demonka5 vies co akurat vcera alebo predvcerom som to riesila. Tiez som na to cakala. Sranda je ze ja som hned rano ako som kupila zdravie som objednala predplatne a hned rano aj zaplatila.este som tam aj pisala ze ci to plati ten darcek.napulisali mi mail ze co najskor treba uhradit lebo neviem ci neboli darceky do vycerpania zasob. No tento tyzden som tam pisala a ze uz balicky rozoslali kto mal narok. Tak som im znovu pisala ze ako ky vysvetlia ze mi nic neprislo pritom na 109% som bola nedzi prvymi . odpoved uz len bola ze ho poslu bud.tyzden.
Ja som uhradila 22.11.takze urcite som bola medzi prvymi. Uvidim ci mi teda pride. Skor sa tam informuj.len tiez mi to prislo take ze skor nabalachat ludi chceli a tak.
@bonnie2 mne sa zda ze to platilo od 27.11 ale nie som si ista, ja som zaplatila 4.12.2017 a písala som mail koncom decembra 2017 -odpoved bola v style ze to zacnu riesit po 31.12.2018 a doteraz nic, aspon keby mail prisiel, že sa mi neusiel balicek... počkam teda do buduceho tyzdna a zavolam tam a zistim si to len som cakala od takehoto časopisu aspon automaticky mail alebo nieco
@demonka5 ja som si kukla cez ib kedy som odoslala platbu. A bolo to 22.11. Ved to ze takt pristup.inac ta pani bola uplne drza na mna.najprv som pisala mail. Tam milo ale odporucili ma dalej.tak tam som volala a uplne drza zenska ani poriadne nepocuvala co hovorim normalne mi skocila do reci kto mal narok uz dostal. Tak a to vytocilo ked tak drzo na mna oni tak som drzo napisala ze ziadam vysvetlenie kedze som to UHRADILA HNED AKO TO DALI DO CASOPISU DO PONUKY ze preco ki nic neprislo. A ti hovorim ze pristup taky ze mi ho poslu bud.tyzden. nic viac. Akoze ja mam ten casopis rada ale toto ma dost znechutilo
Uvidim ci pride.
baby mne to minule spomínala kamarátka, že si to tiež tak skoro predplatila aby jej prišiel ten balíček a nič. že tam písala aj mail a vraj to nebolo tak, že ho dostane každý ale xy prvých, ktorý si ho predplatili ale ako má človek zistiť či práve on medzi nich patrí to netuším..
@demonka5 zjavne ma kazdy den zly. No fakt som zvedava ci to pride.
@hulica ved prave ze prvych xy to mozno je vzdy ale presne clovek si to ema ako vyzistit kolko ludi bolo pred nim tak asi manipuluju. Prave preto som o platila hned v den objednavky. Ja som im apisala normalne kedy mne odisla platba...aky variabilny symbol...meno a nech mi to vysvetlia. Zjavne om ich tym dostala ked uz no nemukli no som zvedava ci dodrzia slovo a poslu to. Podla mna maju priebezne kontaktovat ked im o pride uhrafene ze ma clovek na to narok. Pokial fakt nechcu s ludmi vybabrat.
Sa necudujem ze maju nervy k sa tam kadzy dozaduje balicka. Nemali davat taku ponuku ked to nechceli dodrzat. No tu plati ze clovek milym slovom nikde nezajde.en ta odbiju. Treba byt drzy. No to viem byt len cez mail 😀
no dobre vedieť, zdravie je tuším spoločnosť 7+ . Ja som mala veľmi dobrú skúsenosť s ringierom, v eve bolo že za predplatné parfém+riasenka-tiež obmedzený počet, uhradila som deň po kúpe časopisu-dni vydania, na druhý deň večer mi už prišla sms že zajtra príde kuriér s balíčkom a aj prišiel-expresná rýchlosť. ak ste uhradili v deň kedy časopis vyšiel a nič neprišlo podľa mňa zavádzajú a po takej dlhej dobe ani nič nepošlú
Ja.