https://www.facebook.com/dama.zwonderlandu
Pozrite si profil tejto mladej ženy, pozrite príspevky, prečítajte komentáre. Až mi je ťažko, že sa medzi mladými ľuďmi najdu takí ako ona. Zbohom zdravý rozum, zbohom slovensko
@veklipo ona troll nie je, osobne ju poznám
Tak jej to povedz priamo do oči.
@veklipo povedala som, mňa len udivuje koľko ľudí jej tam v komentároch drukuje
Pozrela som len to posledné video...a má v ňom pravdu. Plaváková JE povýšenecká, nadradená a arogantná 🤷🏼♀️ Namyslený a dôležitý studený čumák. A čo teraz? Je to jej názor na svet, Ty máš iný - treba sa navzájom rešpektovať...
@danyelia pozri si toho na jej profile viac, precitaj si jej komentare
Tak jej odkáž, že je suka.
@sevrin stalo sa 😉
Vieš , niekde som na nete čítala toto: Inteligentní ľudia sú plní pochybností a hlupáci plní sebavedomia.... Co dodať so Slovenskom to dobre nevyzerá ....
@kasokri slovensko je v prdeli, a to Fico ešte len začal vládnuť.
Tebe prebrala muža ci prečo ju tak rozoberas? No ty si už aká budúcnosť, keď burcujes ľudí proti osobe ktorá sa nemá ako brániť?
Co ti vadí? Ak sa ti nepáči ako žena to je jedna vec ale urážať verejne ženu, matku a manželku niekoho je tak trochu už cez, nemyslíš?
No už nemám čo robiť len lustrovat nejakého cudzieho človeka. Nezaujíma.
.
Rozmýšľam len prečo sa nezbalí a neodsťahuje sa do tej zeme zasľúbenej
No neviem, pozrela som a nič také hrôzostrašné tam nevidím...vadí Ti, že je v kroji? 😁 Musela by si byť konkrétnejšia, ktorý jej príspevok Ťa tak strašne pobúril...
@danyelia trosku si prejdi jej profil, precitaj komentáre a uvidíš sama
@lilope ja dokážem svoj názor vyjadriť kultivovanejsie a bez urážok 😉
@janai1 neviem preco je stále na Slovensku keď tak velebi rusko 🤷🏼♀️
@simona20201309 určite mi nikoho neprebrala a táto osoba je už rozoberana na viacerých stránkach na facebooku
Prečo ju tu vlastne riešiš? Je to jej život. Každý je nejaký. Ak si myslíš, že si lepšia, keď ju tu takto verejne pranieruješ, tak ver, že nie si.
@hugoboss1923 je to príklad akým smerom sa ubera mladá generácia. Ked ta to tak irituje daj zmazať diskusiu a nekomentuj keď ta to nezaujíma 😉
O tom, akým smerom sa kto kam uberá, ty nerozhoduješ. Daj každému pokoj a nesnaž sa šikanovať druhých len kvôli tomu, že nezdieľajú rovnaký názor, ako je ten tvoj.
@autor a kultivovane ju ohovárať na inej sociálnej sieti kde sa ona k tvojim urážkam nemôže vyjadriť. Keď máš niečo proti nej, konfrontuj ju a nás tu neobťažuj svojou nespokojnosťou. Každý má právo vyjadriť svoj názor pokiaľ neporušuje svojimi vyjadreniami zákon. To, čo robíš ty, je ohováranie.
Ja chapem, ze Plavakova citovala Trestny poriadok SR. Neboli to jej vlastne slova, ale citacia, ze ktoru si vysluzila tuto urazku. Ako to chapete vy?
ona to robi s presvedčenia, alebo jej niekto za tie dristy plati a z toho profit? teraz neviem co je horsie
Ty tu das jej profil, fotku a ohovaras.. hlavne ze ty si anonym. Hmm to je take..
A co ze ma iny nazor ako ty? Uz tu proti nej verejne burcujes. Hlavne ze ty si nasa skvela buducnost
bože môj prečo som toto musela vidieť.. zgrcám sa.
zaujimavy mentalny svet ma ta pani, ja sa s takymi natvrdlymi priamo nestretavam, vzdy ma preto prekvapi, aki su niektori hlupi, nevzdelani, primitivni jedinci a este to prezentuju verejne.
Toto su falošne profily vytvorené trollimi farmami. Našou budúcnosťou sú mladi, ktorí to rozpoznaju na prvý pohľad.