Ahojte, prosím poraďte...
Muž si kúpil v tescu fľašu na bicykel. Len čo sme ju otvorili, tak strašne smrdela, ako najposlednejsia čínska hračka 😁 samozrejme na spodku fľaše nápis Made in china 😌 dvakrát sme ju vyvarali, jarou umývali a stále smrdí.
Existuje nieco čo by fľašu zbavilo toho smradu?
Ďakujem za rady 🙃
Pekný 🌞 dník 🙂
@natala23 ja by som savo nedávala, už vôbec nie na plast. Max kyselinu citrónovú do vriacej vody, naliať do fľaše a nechať pôsobiť. Ak nepomôže šla by som ju vrátiť(alebo vyhodiť).
To uz nevypachne, ked nepomohlo umytie a vetranie, treba vratit a reklamovat, nepouzivala by som ju. My sme tak reklamovali kufre z tesca, nakolko strasne stale smrdeli akoby od Cinana, nepomohlo ani tyzdnove vetranie na balkone, otras smrad, vratili nam peniaze.
To bude pachnut furt. Vratila by som a kupila nieco nepachnuce alebo do prace si vystaci aj s vodou/ flasou z potravin.
sava sa nie je preco bat, ale na toto nepomoze, duplom ak nepomohol ocot, jar a ine finty, lebo to nesmrdi od spiny,a le materialu. Chodte do riadneho bicykloveho obchdou a kupte si riadnu flasu, pripadne existuju detske ze "zdrava flasa", zarucene vydrzia dlho a nesmrdia.
Ďakujem za rady, nepomohlo nič, letí do koša 😁😁
@daduska6199 toto používam neviem či si skúšala a naozaj vodu stade prec a s lyžičkou ten kameň odstrániť. Môže byť že hlbšie máš tiež dosť kameňa vtedy pomôže už len vymeniť mysku
@stellarstar označila si ma v zlom fóre ale nevadí 😁 vyskúšam
@daduska6199 jeej sorry nevšimla som tinso malo to ist autorke. Ale rado sa stalo
@natala23 skús vypláchnuť octom alebo savom a nechať otvorenú pár dní, nech sa vetrá. Ono dnes už takmer všetko je Made in China, ale zas za 5€ v tescu netreba očakávať nejaký zázrak. Keď tak nech sa popozerá v nejakých športových obchodoch, prípadne pozrie nejakú BPA free, nerezovú...