Zbavenie sa myši v domácnosti

zuziq55
30. okt 2014

Ahojte asi Kazdy zazil tuto situaciu ze ma doma mys.. Neviem ako sa jej zmam zbavitt.. Lep je nastaveny s orechami a ona to ma pass a zere nieco ine.. Poradte mu.. Dakujem za kazdu odpoved 🙂

mimi8814
30. okt 2014

@zuziq55 my sme mali jednu v kuchyni, vedela som ze chodi do zasuvok, tak sme kupili past, daliju do suflika, nastavili syr a o hodinu bolo po nej...

jamelia
30. okt 2014

mali sme mys asi 2x a raz v pivnici potkana - kedze sme si nevsimli, ze je tam diera - vsetky sa chytili na lepidlo. Ak ma co jest, tak asi tazko pojde po orieskoch 🙂 macku od niekoho pozicat ste neskusali? Ja ked som bola mala, tiez sa nam domov dostala mys - mala som v skolskej taske zabudnutu desiatu - myska to vyuzila a my sme ju vysypali vonku spolu s vecami z tasky 🙂
Inak odkedy mame na dvore kocura, o mysiach ani chyru - iba ked si kocur donesie ukazat, co chytil.

ellca123
30. okt 2014

toho roku ich je vela,len skusajte vsetky tie pripravky,ja davam zrna,ale opakovane/ono ked jedny mysi vykapu mam pocit ze po case na tu povalu dolezu dalsie

ma77
30. okt 2014

Ahojte ja mam tiež toho roku problem s myšami doteraz sme nemali byvame v novom dome a už tri tyždne mame myši dali sme lepidlo a do stredku taky vankušik s jedom čo im vonia už sa mi chytili 6 za ale nevieme prist nato skade priliezaju hladali sme v celom dome dieri a nič neviem ako s aich zbavit navždy 😒 potvory 😀

zuziq55
autor
30. okt 2014

Ako mam aj lep ale no ja neviem.. Macku do izby to by nebol asi dobry napad 🙂 ale Dakujem za odpovede 🙂

zuziq55
autor
30. okt 2014

ma77 ake vrecka? Kde ste ich kupili?

ma77
30. okt 2014

take gelove značka brios to ich laka lebo to vonia a je to aj otrava nažeru sa toho a zdochnu normalne v zahradnickych potrebach 😉

yukki
31. okt 2014

Ja nastavujem sklepce, po iné roky je to jedna-dve myšky za rok, tento rok doposiaľ tuším 15 ks...toho roku je ich extrémne veľa, všetci s nimi bojujeme. So sklepca dávam oriešok.

zuziq55
autor
7. nov 2014

Ma77 to davate na lep ci len tak?
Yukki ako ani nehovovorte mi tirz tak vela a na chate piskorov aj plchov ci co to bolo.. Uz som s toho v koncoch

ma77
8. nov 2014

@zuziq55 V dome davam na lepidlo ani k tomu nedojdu a sa prilepia 😝 ale v garaži len tak na zem oni sa toho nažeru a zdochnu