Ahojte kočky, prosila by som Vás o názor a skúsenosť, kto máte z Ikei zo série Malm biely nábytok, komody, postele , skrine - biele,.... chcela by som vedieť, či po čase táto biela zostane bielou alebo sa zmení na žltkavú alebo slonovú kosť? Ďakujem pekne.
@skerinko zostava to biele, brat ma celu spalnu Malm bielu. Avsak, mam pocit, ze Ikea ide dolu vodou a niektore vyrobky idu kvalitativne dole z roka na rok, takze nikto ti tu neda zaruku, ze ked to kupis teraz, tak ti to take zostane. Skus sa informovat priamo u nich, ci ti tu farbu garantuju. Maju tam infolinku...
ahoj, ja mam z tejto serie aj postel aj komody a som velmi spokojna, postel mam uz treti rok a je stale rovnaka biela, okrem ineho najlepsia postel aku som kedy mala 🙂
Nieee, kdeze 🙂 Vsetky biele skrine doma mam z Ikey uz 3 roky a su stale rovnake. Jedna stoji dokonca na balkone kde na nu prazi slnko a vyzera stale ako vcera prinesena 🙂 A prave sa chystame kupit dalsiu skrinu lesklu z posuvnymi dverami, takze u nas jednoznacne Ikea Nr.1.
Super, ďakujem pekne za odpovede, hneď mám ľahšie rozhodovanie. 🙂
@lucylucyy ahojky prosim ta a nevrzga ti nahodou ta postel? Lebo my sme ju teraz kupili a rost nam strasne vrzga a neviem co s tym. A taktiez sa chcem spytat na madrac kupili sme klasicky 200cm ale v rame postele nam zostava asi pat centimetrov prazdne pricom nemali ste nahodou podobny problem? Dakujem moc 🙂
Ahoj, ked vam vrzga tak ju nemate asi dobre podskladanu, to sa mi tiez uz stalo ale s inou postelou z ikei. a matrace sme kupili tiez v ikei a jedny z tych lacnejsich a nedam na ne dopustit 🙂 inak nam vsetko sedelo na prvy sup, mozno ste nieco poplietli pri skladani 🙂
@svetluska91 skus si kupit samolepiace filcove podlozky (dostanes bezne v obchodoch a ponaliepat ich na miesta, kde sa rost dotyka ramu postele. To vrzganie je sposobene trenim rostu o ram. My sme to takto vyriesili a mame v spalni znova tichucko. (ale postel nemame z Ikey, ale toto sa bezne stava)
@skerinko ja mam od IKEY biely nabytok, sice nie menovite Malm, ale predpokladam, ze na povrch pouzivaju tu istu farbu pre vsetky, a teda nezozltla po 5 rokoch 🙂 je ako nova ta biela stale..