Mate radi sluzobne cesty? Mate zazitky zo sluzobnych ciest? Vznikli tam hlbsie priatelstva?
Ja som sa na pár dňovej služobnej ceste veľmi skamarátila so šéfkou, dovtedy sme mali skôr taký oficiálny vzťah šéfka - podriadena. Uz u nás nepracuje a my sme stále kamarátky, takmer denne v kontakte.
my sme s kolegami 3 roky lietali kazdy tyzden do mesta xy, kedze sme zdielali strasti prace a slasti mesta, novej krajiny, tak sa z nas (niektorych) stali uzasni priateli, do dnes hoc nie vsetci uz sme kolegovia, ja na rodicovskej...sa aktivne stretavame a travime spolu cas 🙂 proste sme si sadli
a teda ano ja mam rada sluzobne cesty, hlavne take, kde ma clovek sancu si to mesto a krajinu aj trosku uzit a nie rano sadnem do auta/vlaku/lietadla a vecer vyflusnuta na smrt idem naspat domov, tak take som uplne rada nemala
Moja prva sluzobka s prespatim bola taka, ze sefovia, co neovladaju cudzi jazyk, bookli trojpostelovu izbu. Oni dvaja spali v manzelskej a ja v tej jednej. 🤣🤣🤣 Odvtedy som bookovala hotel iba ja. 😁 Vztahy to nezlepsilo ani nepokazilo, rozumieme si vzdy normalne.
Jo, kolega neprisiel na ranajky v hoteli . Dostal cez noc porazku.