Zážitky zo služobných ciest

17. dec 2022

Mate radi sluzobne cesty? Mate zazitky zo sluzobnych ciest? Vznikli tam hlbsie priatelstva?

martinmmartin
17. dec 2022

Jo, kolega neprisiel na ranajky v hoteli . Dostal cez noc porazku.

tomikejt
17. dec 2022

Ja som sa na pár dňovej služobnej ceste veľmi skamarátila so šéfkou, dovtedy sme mali skôr taký oficiálny vzťah šéfka - podriadena. Uz u nás nepracuje a my sme stále kamarátky, takmer denne v kontakte.

petamich
17. dec 2022

my sme s kolegami 3 roky lietali kazdy tyzden do mesta xy, kedze sme zdielali strasti prace a slasti mesta, novej krajiny, tak sa z nas (niektorych) stali uzasni priateli, do dnes hoc nie vsetci uz sme kolegovia, ja na rodicovskej...sa aktivne stretavame a travime spolu cas 🙂 proste sme si sadli

a teda ano ja mam rada sluzobne cesty, hlavne take, kde ma clovek sancu si to mesto a krajinu aj trosku uzit a nie rano sadnem do auta/vlaku/lietadla a vecer vyflusnuta na smrt idem naspat domov, tak take som uplne rada nemala

17alexis
17. dec 2022

Moja prva sluzobka s prespatim bola taka, ze sefovia, co neovladaju cudzi jazyk, bookli trojpostelovu izbu. Oni dvaja spali v manzelskej a ja v tej jednej. 🤣🤣🤣 Odvtedy som bookovala hotel iba ja. 😁 Vztahy to nezlepsilo ani nepokazilo, rozumieme si vzdy normalne.