uzisito
Objednavali ste nejaky darcek pre niekoho podobneho rázu? Co to bolo a aky ste mali uspech? Rrozmyslam nad offroadom pre muza.
Perfektná stránka, ani som netušila, že také niečo existuje. Paráda!!!!!!!!!! Môj drahý bude mať meniny a narodeniny. To bude prekvapko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Už žiadne voňavky a tričká!!!!!!!!!!!!!! 😀
že by som kúpila na vianoce jazdu na F1 😕 😀
Tak to je super link. Na budúci rok bude mať manžel 30 a jeho sen je raft a jazda v teréne. Len sa neviem rozhodnúť, či offroad, alebo buginy. Tak má zmáknutý, keďže je vojak a čo to už na tanku najazdil. Už som pozerala možnosti v Európe a netušila som, že aj doma také niečo máme. Zrzulka, zaslúžiš si medailu 🙂
No tá F1 má dobrú cenu... To by bol darček na úrovni 😉
jee mimakro, aj ty máš vojaka? ja mám doma delostrelca...
my sme mali rezervovaný let balónom, ale máme smolu.. nevyšlo počasie a v pondelok už odlietame ☹
stranka je fakt zaujimava, to je vyborny napad. urcite viem, ze u draheho by tiez viedla F1 😀 nebyt teda tej ceny 😝 ale inak je to tam vcelku cenovo dostupne, co je super!!
tusim sa na tych "atrakciach" stretne cely kon 😀
je viacero stranok podobneho razu ale tato ma celkom prijatelne ceny. ja som rezervovala ten offroad nech sa chlapec vyblazni🙂. zajtra by mi to malo prist🙂) tak som zvedava co na to muz. 🙂 Ci som dobre strelila. on je na adrenalin ale skor padaky,skoky a podobne zalezitosti. To najprv musim nasporit. 🙂 Mne by sa pacila ta stihacka pre neho ale 26 tisic:( budem musiet dlllllllllllho setrit🙂
zrzulka bomba stranka, nemozes uviest aj tie dalsie, resp. ako si to hladala, pod akym slovom?
ja som raz manzelovi kupila lekciu v lietania. Isiel sa zblaznit 😀
ak mate niekto nieco na 60 tku pre muza ftipne nie stripterku ale nieco fakt bomba prosim pomozte
baby takato tema tu uz volakde aj tusim bola 😕 len neviem ako sa to volaoo
babyyy, ešte raz ten link pls 😒
uzisito
my sme leteli balonom a bolo to super...ale cely čas som sa príšerne bala 🙂
no..nie je to presne zazitkovy darcek, ale ponukaju ho tiez tie firmy predavajuce zazitkove darceky.. ja som mojmu mangelikovi na posledne narodky kupila pozemok na mesiaci..s vyhladom na zem.. 😀 daju sa kupit vo vselijakych cenach /podla mnozstva/ 😎 - darovala som s komentarom ze take pozemky este nemas.. 😉
baby dajte dobry tip na 60tku vdaka za kzdy dobry napad pre muza
ja som môjmu drahému kúpila na vianoce bagrovačku 😵 on je "stavbár" 😅 rehtal sa ako kôň 😀 tešíme sa na výlet, keď zem odmrzne, ideme bagrovááááááááááááť 😀
lindda pozri temu https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
emeje ahoj pozerala som ale nic som nenasla ☹ stripterka by nepresla a brusne tanecnice no neviem, ze ci je to ftipne ,,, 😅
Inak uz to mas za par 😉
Mame sme prave so sestrou na 50-tku darovali cokoladovu masaz a malovanie na hodvab, po com veeeelmi dlho tuzila 🙂
Náš starý otec dostal na 68.ku lístok na Stingov koncert - je jeho veľký fanda 🙂
my sme mamine na 50tku darovali skrášľovací pobyt v kúpeľoch v rajeckých tepliciach 🙂
Baby nieco pre chlapa ktorý ma rad hory a cigy
😀
mimicky prosim poradte uz sme zúfali vdaka
ahoj mimicka
ehm; odvykacka v Tatranskych kopcoch typu
mozes zafacit, ked vydes na tento kopec... 😉
lindda, čo tak nejaký horolezecký výcvik? 😕 alebo výstup na gerlach alebo také niečo 🙂
Víkend na Téryho chate 🙂 alebo v tom hoteli na Lomnickom štíte, vraj je to tam super 🙂
fuuuha, zaujímavé 😀 idem to preštudovať 😝