Zažili ste už nejaký poriadny trapas ,ktorí vám nedal spávať?
Tak, aby sme tu len za vážne neboli,tak som dala túto otázku,nech sa trošku pobavíme.Kto si na niečo také spomenie nech napíše.A hneď píšem svoje naj trapasy.Veď nebudeme sa smiať len na tých vašich.
Trapas č. 1:Mala som narodeniny a mala som návštevu lekára ,ktorý mi dal zabalený dezert v krásnom papieri plnom ornamentov,keď odišiel, šupla som ho do skrine a raz som súrne potrebovala niekmou niečo odniesť tak som vybrala ten dezert zo skrine ,ten som odovzdala novému majiteľovi,aké bolo moje prekvapenie,ked´ mi dotyčná zavolala,že ďakuje a tá obáločka vnútri nemusela byť, ale potešila.Ktovie koľko som jej dala?Inak ten lekár fakt nikdy žiaden úplatok nedal,len prijal dezert.
Trapas č. 2:Boli sme plese,takom trošku lepšom.pri bare sme sa stretli s iným manželským párom.On sa na mňa otočil,a že.....my sme spolu chodili...Manžel na mňa pozrel, zagúľal očami a ja vo všetkej počestnosti som odpovedala .....ale tak o tom by som snád niečo musela vedieť,nie?!...on:no to iste ,ale myslel som do školy
boli sme na nakup, muz isiel dopredu do auta vylozit nakup, kym ja som sa este zdrzala..konecne som sa predrala cez kopu ludi, nasla auto, sadla a spustila..ze katastrofa take nakupovania, preco ludia nesedia doma a tak...nieco mi nedalo, aj sme sa nepohli, tak som pozrela nabok ..a sedela som v inom aute, sofer na mna pobavene pozeral, leń sa usmieval...ani neviem ako som vysla von, cervena ako paradfajka, rozochvena....môj muz stal trochu dalej pri nasom aute a smial sa na plne hrdlo..to mam zato, ze nepozeram na nasu špz.......,ale farbu aj tvar malo to auto rovnake ako nase.. 😀 😝..inak ja mam takychto prihod kopu, ja som strasne popletena..o tom by vedeli povedat aj tu nase julovky 2009 .. 😀
mna teraz tak napadlo, ked som chodila na gympel, tak cestou domov na autobusovej stanici som sa potkla na obrubniku ako su vyvysene jednotlive nastupista a roztiahla sa medzi dvoma spoluziackami ako taka zaba, bolo to okolo pol 3 poobede ked vsetci idu domov z prace a zo skoly, takze tam bolo asi milion ludi a ta stanica je robena tak, ze ma videl kazdy, mala som axsi 16-17 rokov, no jaka hanba to bola vtedy 😀
mala som 22 a myslela si o sebe, ze - velka kocka , tak som si do skoly obliekla PLAZOVE saty (uplne priesvitne samozrejme) a myslela som si - ze aka som "kocka"( v spodnom pradle - cipkovom a satach), ked sa vsetci za mnou obzeraju..Na to, ze som mala 22 som bola dost blazniva a velmi lahkovazna...Este teraz nad sebou krutim hlavou, vtedy som nemohla byt pri zmysloch 😀 😀 😀
No mne sa stalo, škole. Požiadali ma o podakovanie ku dnu učiteľov a o rozdanie kvietkov. Samozrejme
som dačo povedala a porozdávala kvietky. Jeden ostal, ale to nepripadalo podozrivé. Potom sa hlási jedna
pani a hovorí, že aj ja som učiteľka. No hanba na sto rokov. Vôbec ma nenapadlo, že je učiteľka.
Minule sme s manželom čakali poštárku. Ked zvyknú brechat psy, tak je to neklamný znak, že možno ide.
A ja som v rýchlosti zapílila, že "už breše poštárka".
Poriadny trapas sa mi podaril ako stredoškoláčke, ked som v autobuse zaspala a previezla som sa úplne
inde. Samozrejme som mala preukážku, ale tá mi tam už neplatila. Peniaze som nemala. Musela som sa
nejako dostat domov, ale druhý šofér autobusu to zobral športovo a zobral ma zadara.... 🙂
no ty si mala aspom volaco oblecene,ale ja.... 🙄 😅 😲
byvali sme na bytovke,mala som asi 12r a "sluzbu na schodoch"..
oblecenu som mala suknu po kolena,v pase na gumicku..kvokla som si pred susedovym bytom a zacala handrou utierat pred dverami,ked on zrazu otvoril dvere a chcel vyjst..tak som sa postavila,lenze este pred tym ,jak som kvocala som si tu suknu pristupila,takze jak som sa postavila,pristupena sukna ostala na zemi a ja pred susedom v gatkach,z handrou v ruke,vypulenymi ocami ,cervena jak rarasek...
este dnes ked ho vidim,tak mam take nutkanie skontrolovat,ci mam nohavice oblecene..sukne odvtedy nenosim 😎
Chodievam večer venčiť psa. V zime sa skoro stmieva a cestou z parku mám vždy strach a upodozrievam každého chlapa, čo ide okolo, že je to nejaký násilník. Tak sa stalo aj jeden večer, zbadala som už z diaľky stojaceho chlapa. Nič sa nedalo robiť, musela som okolo neho prejsť. Keď som podišla bližšie, zistila som, že je to môj sused a v rukách držal ten taký veľký kartón s vajíčkami, išiel z obchodu a čakal ešte manželku. Mňa od radosti, že to nie je nejaký úchyl, ale známa osoba, pochytila taká eufória a s radosťou mu kričím: "A vy si tu čo tak po tme vajcia držíte?" 😀 Ja som si ani neuvedomila, ako to môže vyznieť, našťastie je to srandista, tak mi to prešlo v pohode... 🙂
Na zs vylete sme sa bavili s kamaratkou o tehu,a nasli hlupi chalani cosi do mna zarypali a ja mu- ty mas prsten ako tehotna. Sa to so mnou vlieklo celu ZS,hruuuza.alebo som bola na socialke nahlasit ze som porodila,nejake tie tlaciva..a kym som cakala bola tam jedna asi v mojom veku,sme sa dali do reci,a vidim.brusko,sa pytam kedy ma termin,...a ona- som mesiac po porode 😀 no dovi dopo...ale brusko mala ako hadam v 8 mesiaci..som bola inac cervena. Sranda,musim riadne rozmyslat aby sombsi spomenula a pritom kazdu chvilu cosi vypotim,len akurat ked treba,neviem si spomenut 😀
Minuly tyzden som s kolegynou stretla nasho kolegu velikeho fesaka a ked nas obisiel zacala som jej opisovat ako sa mi paci a aky je uzasny bla bla bla otocime sa a on stal za nami a samozrejme VSETKO pocul...no cervena som bola ako paradajka 😉
Ja som sa raz cestou zo školy tak zarozprávala s kamarátkou, že som uprostred jasného dna na ulici plnej ľudí narazila do stĺpa pouličnej lampy 😀 hanba na celú ulicu a hrča na pol čela 🙂
Ako sa tu zabávam,rehocem sa až mi slzy tečú,odrazu prásk!... a sedím na zemi: máme pri PC skladaciu stoličku,čo sa podomnou práve zlomila 😀 No tento trapas mi už asi spať nedá,mala by som konečne začať dietovať 😀 😀 😀
ja si pamätám na jeden zo školy, mala som šaty a tenké priesvitné pančušky. išla som na wc a nezbadala som, že šaty na zadnej strane ostali zachytené pod pančuškami. vošla som do triedy, v rohu bolo umývadlo, otočila som sa chrbtom k triede a všetci sa začali smiať, mne to došlo až ked ma upozornila učiteľka.
bolo na začiatku puberty a potom som veru dlho nenosila šaty a sukne 😀
mne sa minule pritrapil taky trapasík v obchodnom dome deti 5detí sedelo pred tv -chceli pozerat rozpravku medzi nemi aj moje dieta chcelo pozerat rozpravocku no jeden asi 5-6rocny chlapec sa posatvil pred tu telku a ostatní nic nevideli tak som ku tomu chlapcovi prisla a pekne mu vravím pod dalej deti koli tebe nevidia a posunula som ho nabok lenze chlapec zas po chvílke sa postavil rozvo prd telku tak som sa uz nahnevala reku pekne mu vravím a on ignoracia tak som zas ku nemu prisla a uz hlasnejsie mu hovorím TY SI HLUCHY? ci nerozumies po slovensky ? kedze som to povedala dostatocne hlasno pocula to jeho matka ktora tam kdesi nieco obzerala prisla ku mne a vraví mi VIETE ON je nepocujuci 😅 no cítila som sa trapne aj som sa ospravedlnila trapasov som mala niekolko aj v minulosti
Rano idem do skoly odviest deti. Uz z vytahu vidim cez vchodove dvere, ze mi niekto postavil auto pred moje tak, ze nebudem moct vyjst. Samozrejme pekne nahlas: Co za debil mi postavil auto pred moje auto....medzitym vsak dcera otvorila vchodove dvere a pri aute 😀 stal chlap a smial sa....Ja s tenuckym hlaskom: Mohli by ste posunut auto? Dakujem.....Hamba.....A samozrejme moje deti rehot jak kone.... 😀
asi každá poznáte loj na pery, ja som si vždy kupovala jednu značku...až raz som bola v obchode a že majú s príchuťou maliny , vravím dobre, že kupím. Bola zima, cestovala som vlakom, našla som si v kabelke moj nový loj na pery a tak som si natierala pery každou chvíľkou, zlízala, zasa natrela a tak z nudy, pred domnou 3 hodky cesty. No a sedela som kupéčku, ludia čo hľadali mesto, chalani, baby..všetky sa za mňou obzerali...vravím práca s fenóm stála za to, super vlasy...asi som kočka..nie 🙂 ...v polke cesty idem na záchod a pozerám do zrkadla, celá červená pusa, líca všecko 😀 .....klaun sa može schovať 😀 ja som sa tým lojom natierala, viete tak hocijako...som nevedala že farbí 😀 najhoršie že sa mi to nedalo vôbec umyť, lebo natieranie dvojhodinové sa nedá zmyť len tak, som to mala všade v póroch či kde 😀 ..odvtedy zásadne loj bez príchutí 😀
pracovala som v kauflande a raz ako som blokovala zdvihnem hlavu a pozeram no ten chlapik mi je nejaky povedomy, pytam sa ho:nie ste vy nahodou Peter Dvorsky???odpovedal no nahodou som, ja som ocervenela ako ta zastera co som vtedy na sebe mala 😀
Bola som asi prvacka na gympli a strasne mi v lete zhorela tvar. Mali sme v chladnicke normalne z lekarne namiesanu mast na popaleniny, bola taka hmavohneda, no vyzerala ako ludske vykaly.
Ale nikde nebolo napisane, ze tak sfarbuje aj pokozku... a ja hojne ponatierala celu tvar a autobusom do mesta...vsetci na mna vyslovene civeli!
Az doma som sa pozrela do zrkadla a moje nervy, moja cela tvar bola ako ponatierana ludskym h.o.vienkom, uplna hroza!
Pred pár rokmi na kúpalisku som sa prechádzala s kamarátkou a myslím si, že aká som kočka, všetci na mňa pozerajú... Až keď som išla na toaletu, zistila som, že mi spod plavkových gatiek trčí vonku šnúrka od tampónu 🙂 Od vtedy som v tom meste na kúpalisku nebola 😀
no super baby, až som sa splakala...
jaaj baby som sa nasmiala, az mi slzy tecu..ja mam kopec trapasov za sebou, len si pospominat 😉
Napriklad boli sme s kamaratkou cez letne prazdniny na vylete v Prahe, za mojou tetou, viezli sme sa na dlhokanskych chodiacich schodoch do metra, ako sme tam na nich sedeli a klabosili, tak som si nevsimla, ze sa blizia ku koncu, ked sa schody vyrovnali, rozcapili sa mi nohy, kolena pri sebe a chodidla od seba, nevedela som vstat, kedze aj ten pas hore sa pohybuje, takto som tam bojovala, kym sa mi podarilo vstat, tak sa okolostojaci rehotali, este mi bolo vidiet aj pod suknu...jeden pan, ktory to videl, ked sa na mna uz v metre pozrel, tak dostal zachvat smiechu 😀 Nastastie cuzdie mesto, tak som sa az tak nehanbila, kamoska sa mi dodnes smeje 🙂
Keď som išla prvý krát tankovať benzín do auta 😀 Muž mi cez okienko z auta hovorí:"daj za 20evri"....Ja tankujem, pozerám....a muž kričí: " čo robíš???" povedal som za 20 evri, nie za 20 litrov!!!" 😀
na gymnaziu som sa chcela zaliskat profesorovi a hovorim mu: pan profesor,vy ste taky interesantny....malo byt informovany,tak sa rehlil 😀
Ja mam takyto trapas.Bola som na poste s balickami na bicykli.Hlavou mi stale prbehovali myslienky co vsetko este musim doma porobit atd.Ked som vychadzala z posty sadla som na bicykel a ked som prisla domov ,zistila som ,ze nie je moj.Este sa mi aj zdalo ze nejako inak slape ale moja mysel bola niekde inde.Tak som sa vratila k poste.A tam sa uz riesilo to ze istej panej niekto ukradol bicykel a ked ma zbadali............vsetko som vysvetlila...........no neviem co si hovorili ked som odisla.Alebo este jedna sranda s mojim bicyklom.Isla som robit velky nakup.Tak som si vzala bicykel.Nakup v styroch taskach dovleciem domov s vyplazenym jazykom.A hop..........bicykel som nechala pred obchodom
Nie je to trapas v pravom slovazmysle. Ale je to niečo, načo nikdy nezabudnem a cítila som sa vtedy riadne trápne. keďže sa to celé udialo mojou chybou. Takže boli sme v Štúrove na výlete. Keďže neexistuje priamy spoj, museli sme prestupovať. na spiatočnej ceste sme prestupovali v Blave. Vlak jednak meškal a jednak nám v ceste stáli akísi opítí Nemci. Šli sme do vestibuly a hľadali tabuľu. Mala som taký papier so spojmi. Vytiahla som ho a kukla, na cieľ cesty, bola tam Žilina. Ale na tabuli taký spoj nebol! Pýtali sme sa takej tety, kedy ide vlak do Púchova, no ona nám zle rozumela a myslela si, že sme povedali Kúty. , ďalšie zbytočné zdržanie. Ako na potvoru sme nikdy nemohli nájsť pokladňu, kde by nám tie potrebné informácie dali. Napokon sme ju našli a tam nám oznámili: ,,za minútu odchádza" Bežali sme teda na nástupište.... a... samozrejme šťastie s nám oblúkom vyhlo a my sme sa len pozerali na odchadzajúci vlak. Ďalší spoj šiel až o 6 ráno. Bolo 11hodín v noci. A tak sme behali hore dole po Bratislave s kuframi a vyzerali sme ako bezdomovkyne.... Som rada, že bola tma a nik nás tam nepoznal...
A viete čo bolao chybou? ja som pozrela zlý spoj.(mali sme tam viac vlakov a ,,náš" bol posledný, ale ja som kukla o stĺpec vyššie) ten náš šiel až do Humenného. Dodnes sa na tom smejem a ak niekam ideme, napíšem si na papier, meno vlaku, príchod odchod a hlavne CIEL. Rozhohodne to už nechcem zažiť znova...Našťastie, nás šťastie opustilo len čo sa týka toho vlaku, inak nás predsa len neopustilo a noc sme prežili v zdraví.
A pamätám si jeden taký menší trapas. Bola som so švagrinu v obchode s oblečením a ja so msi niečo skúšala v kabínke, už si nespomínam. A akosi som sa pozabudla a vyšla von len v tielku... och to bol trapas a k tom utam bol môj polužiak.
My sme boli s mm na nakupe a ja som sa po cosi otocila a potom som to dala do nakupneho vozika a pozeram, vo voziku nejake veci, co nezvykneme kupovat a tak hovorim: " to co si za somariny nakupil?!" Lepsie pozriem a to nebol nas vozik a pri nom stal uplne cudzi chlap 😀.
Pri dverach zazvonil nejaky dealer, mm (ked sa oholi, vyzera strasne mlado) otvoril a chlap spustil: "Ahoj, ocina mas doma?" 😀
Ked som na strednej skole praxovala v jednej firme, zazvonil telefon a tam sa ozvalo: "Dobry den, tu je macko". A ja som si myslela, ze si niekto robi zo mna srandu, a tak som odpovedala: "Dobry den, a tu je zajko". Ale ked na druhej strane ostalo ticho, tak mi doslo a rychlo som bachla sluchadlo. 😀
Caute babule,super tema,tiez mam tych trapasov par na rovaši,prispejem prvym čo ma napadlo..ešte ako pubertačka som sa kamaratila s jednym chlapcom sme bola taka partia na dislotekach sme sa schadzali,no a jednu nedelu zamnou domou prišli moje kamaratky(uplakane) ze ten dotyčny chalanisko mal nehodu(jednej sestra robila sestričku v nemocke) a ze je snim zle,jednou nohou v hrobe..tak ete v ten den sme sa za nim vybrali,uplakane,nechceli nas ani za nim pustit,ze si musi oddychnut a je po navstevnych hodinach,no ale nakoniec ze aspon ze jedna z nas moze za nim,ale ze len na sekundu..tak som teda isla,vošla do izby do ktorej ma nasmerovali sestričky a tam...! Ležal tam sice chalan s tym menom,ale nebol to ten moj! Bol to niaky rom trošičku poudierany,nič vazneho ,spal..ja v jednej ruke ovocie,v druhej dzus,a vtedy sa zubudil,a mi vravi,hod tie veci na skrinku a poskrabkaj mi palec na nohach hrozne to svrbi..vobec sa nevzrusoval ze ho prisla cudzia baba pozriet..pustila som tie veci z ruky a utekala kade lahsie..smiali sme sa ma tom este hodne dlhu dobu🙂
haa, my tak dodnes spominame na jeden trapas maminej kolegyne 😀 to mohlo byť tak cca 10 rokov dozadu, boli na dovolenke v Dunajskej Strede v kúpeloch, firma tam mala stan taký ten veľký, čo sa v ňom dá aj normálne stáť.. žena išla ráno na nákup, pri návrate normálne vošla do stanu a tam chlap holý otočený chrbtom, chytila ho za vajcia a hovorí "Budliky, budliky, nesem vám čerstvé rohlíky" ... a to cudzí chlap 😀 😀 😀 ona vošla do iného stanu 😀 že ešte v ten deň sa zbalili a išli domov, čo sa tak hanbila 😀
Na strednej skole v prvy den som mala kratke šaty a topanky na vys.opatku(akoze velka kočka 😀 ), v prizemi bola vacsina studentov a ja ako som sla po schodoch dole, som sa potkla a šuchala sa posediačky po tých schodoch medzi žiakov s roztiahnutymi nohami..no trapaaaas ako hrom 😀 😀 😀 😀 😀