Ahojte,
chcem sa spýtať, či ste zažili nejaký karmický vzťah a ak áno, o čom v tom vzťahu išlo (aký druh vzťahu to bol), aký bol alebo ešte je jeho priebeh, resp. ako dopadol/pokračuje, aké sú z toho pocity Vaše/tej druhej strany, čím ste si kvôli tomu museli preskákať atď...?
Vopred ďakujem za odpovede 🙂
@moonlight1210 niečo v tom zmysle. Že ti nie raz vojde do života ten určitý človek, ku ktorému cítiš niečo nevysvetliteľné a už len pri pohľade do očí vieš, že to je ten pravý, no nemôžete byť spolu lebo...a okolnosti/záväzky...proste, niekto, kto ti obráti život hore nohami a cítiš, že všetko by mohlo byť nádherné, keby ste spolu, ako jediný ti ukáže to, čo ti inde vždy chýbalo, no aj napriek všetkému nebudete resp. nemôžete byť spolu...ach celé zle :(
Ja mám taký vzťah. Dlho som hľadala muža ktorý by bol presne rovnaký ako ja a zrovna začiatkom tohoto roka som ho stretla. Nevravím že zo začiatku to bolo idilicke. Ale obaja sme cítili že k sebe patríme skvele sa dopĺňame myslíme v danú chvíľu presne na tú istú vec a dokonca vyslovuje naraz rovnakú vetu. Po čase sa to ale pokazilo a 3 mesiace sme sa nevideli písali sme si ale neboli sme spolu. Potom zistil že sa do mňa zamiloval ale z mojej strany to už nebolo ono až nakoniec sme sa v jeden deň rozišli tak že už viac sa neuvidíme bol to najhorší deň v mojom živote nevydržala som to a napísala som mu a sme znova spolu. Fungujeme pár aj keď nie sme dennodenne spolu a máme problémy ale vieme že patríme k sebe. Neľutujem toho rozhodnutia mu napísať 😍
@lillystranska To je krásne, gratulujem k takémuto happyendu, aspoň niekomu sa to podarilo 🙂
@nattalies a @lillystranska dievcata zaujimalo by ma ako ste na tom teraz s odstupom 2 rokov
Hovorí sa čo vyzarujes, to dostaneš....som si všimla že niektoré ženy sa rozvedu, rozídu a opäť nájdu to isté trápenie v inom chlapovi, ako keby sa tie ženy trestali, samé seba za niečo, za čo možno ani nemôžu, zle detstvo, zlé vzťahy...
skus priblizit, co si ty predstavujes pod karmickym vztahom. osudovy?