Ahojte maminy,aké máte závislosti?Ja keď nepočítam pitie kávy tak asi nakupovanie,aj keď nič nepotrebujem musím niečo kúpiť aby som mala dobrý pocit 😅
modry konik 😵
tiež modrý koník a PC a telka ako podmaz keď niečo robím
Net a káva... 😖 😉
ja internet a hlavne, cokolaaaaadaaa a moj drahy 😀 😀
ja niekedy s pc, ale keď príde výživné tak len kupujem a behám po obchodoch a chorá som aj z toho, keď mám týždeň voľno s letákmi, čo rozhadzujem. 😝
poprípade niekedy s modrého koníka, keďže doma pc nemám, a som len víkendová faninka MK 😀
Ja sa priznavam!Som zavisla na mojej dcerke Alenke.A je to ta najkrajsia zavislost,aka moze byt! 🙂 🙂 🙂
caj s mlekem a internet
modry konik 🙂
a hlavne moja naj kamoška Erika a s Adamom
aj ja som zavisla od mojho maleho su sice chvile ze by som si od neho oddychla ale ked neni so mnou chvilocku uz mam abstak 🙂 😉 Ale teraz ked maly spi som zavisla PC MK
ahojik holky tak ja sem zavisla na margotce a cokolade na varenii 😀 😀a internet
nakupovanie detskych veci a internet.... ale fakt strasne velka zavislost 😠
jednoznacne nakupovanie 😀 😀 😀
no já též..a moje peněženka a karty pláčou 😔
no ja tiež závisláčim, internet, najviac modrykonik a kávička tiež musí byť 🙂
ja asi MK
musím každý deň
moja najväčšia zavislost je moja mala neviem byt bez nej ani dve hod a vlastne tak dlho som bez nej ešte ani nebola 😅
a som strááášne závislá na cini-minis(škoricove cerealie),ked mam kupene cely den nejem nič ine 😅 ale musim sa krotit lebo skrachujeme 😎
ja na nakupovanie , upratovanie a internet 😀
nakupovanie,internet,a aj sa priznam fajčenie 😅 ale moja najvacsia zavislost je moj maly Matko moja love cmuky cmuk 😉
kafe, net, nákupy, hudba, knížky... 😀
kůŇ a moje zářijovky 🙂
To je od Tebe pěkné Ket 😉
a zabudla som moje deti, káva s kamoškou a ku tomu cigaretka 😀
ja PC s internetom