Závislosť na Modrom koníku

3. jan 2025

Mám problém. Som závislá na modrom koniku. Som naň stále, vždy keď chytím telefón, už mi hrabe z týchto rád a všetkého a často to aplikujeme vo svojom živote. Ako sa mám vyliečiť, je to vážna závislosť.

maca1984
3. jan 2025

Zatni sa a nezapni mk.
Nič na mk nie je také dôležité aby si tu bola nonstop zavesená.

kavasmliekom
3. jan 2025

Vymazať aplikáciu a zamestná sa ináč, nie mobilom v ruke.

beata_k
3. jan 2025

Zrus ucet

yelena159
3. jan 2025

Vyhoď mobil z okna.

koniarova
3. jan 2025

A škodí ti to nejako?

autor
3. jan 2025
autor
3. jan 2025

Nepomáha zrušiť účet, zrušila som pár x, ono čokoľvek zadam do vyhľadávača vždy ma to nasmeruje na túto stránku, a aj bez konta si tu viete čítať príspevky. Ja potrebujem mať úplne zablokovanú túto stránku v mojom telefóne, Pc aby ma to tam nenasmerovalo, nepustilo, ako sa to dá urobiť?

autor
3. jan 2025

@yelena159 aj telefon si už niekoľko ráz polietal, vždy sa odrazil a vrátil sa mi naspäť vo funkčnom stave

zobaka
3. jan 2025

ja som zistila, ze tu chodim, len kym mam problem, popozeram temy o zdravi potom aj dva roky nic, zamestnaj sa a nebudes stihat🤣

autor
3. jan 2025

@zobaka budem stíhať, ver mi, vždy sa nájde čas vždy 😞 preklinam ten okamih pred pár rokmi keď mi mamina spomínala modrý koník a ja som sa vtedy začala smiať z tejto stránky lebo som o nej počula srandy ale hovorím jej idem tam pozrieť zo srandy že čo tam také píšu a odvtedy som závislá(je to moja chyba a kliatba za to že som sa z tohto miesta vysmievala?). Teraz so závislosťou už nejaký ten rok bojujem ale vždy si ma modrý koník nájde, vždy.

autor
3. jan 2025

@kavasmliekom Verím že sa čoskoro založí terapeuticka skupina na boj proti závislosti na modrom koníku.

maca1984
3. jan 2025

A nech sa založí na modrom koníku, nie ? 😄

hzn123
3. jan 2025

Preco Viestta alebo Anjelicek pisete anonymny prispevok ?😹😹

autor
3. jan 2025

@hzn123 neviem prečo som dala anonym ale ja som jehoucet

klementinka58
3. jan 2025

ved a co ta tu tak laka? Ved je tu len kopec zien co sa pretlacaju jedna pred druhou 🙂 Teraz aktualne v jednej diskusii autorke zacali nadavat lebo mala iny nazor, pritom ona bola ku nim slusna...Nechapem, co ta tu moze az tak silno tahat 🙂 Skus si najst ine hobby, ktoremu budes venovat tolko casu

yelena159
3. jan 2025

Hoď ho do rieky, nech odpláva preč.

autor
3. jan 2025

takisto som.pisala večer príspevok že som nechala odísť muža ktorý stále riešil problémy iných(teraz si uvedomujem že aj ja celú dobu rieism iných keď sem chodím a čítam), som blázon, možno mám už trvalé následky

autor
3. jan 2025

@klementinka58 keď tu je odpoveď na všetko

maca1984
3. jan 2025

To nemáš nejaké aktivity ?
Ja sem idem len keď už ozaj nemám čo, že nechce sa mi ani čítať kniha, ani čumieť na telku.
Napr.dnes je ten deň u mňa.
Mám uvarené, upratané, oprané.
Knihu som včera dočítala a novú sa mi dnes nechce začať čítať.
Sa nevieš zatnúť ?
Resp.vysvetli čo také ťa sem ťahá, že ti to spôsobuje ako píšeš závislosť.

yelena159
3. jan 2025

Ja mám obdobia, keď som tu tiež veľmi často. Potom zmiznem na pár mesiacov, lebo ma zaujme niečo iné, no a potom som tu zas. A tak dokola.

autor
3. jan 2025

@yelena159 to ma rozosmialo

klementinka58
3. jan 2025

akoze na co tu je odpoved 🙂 Ja si myslim, ze konik a rady tu skor zdeptaju ako pomozu, pokial naozaj to nie je nejaka otazka o dovolenka, otvaracich dobach a pod. Ja tu chodim kvoli bazaru kde obcas nieco kupim

murko14
3. jan 2025

Jemineeee ja tiež🙈Pred mesiacom ma to chytilo. To mňa napr. taký Instagram vôbec nenadchol ale tu je srandy kopec😁

yelena159
3. jan 2025

@murko14 Skús Twitter. Na ňom som zas závislá ja. Pridala som sa do komunity niečoho čo rada pozerám a teraz odtiaľ neviem preč.

murko14
3. jan 2025

@yelena159 😁😁😁radšej ani neskúšam, lebo ma to chytí. Ale som tam registrovaná.

liusa82
3. jan 2025

ja to mám podobne.Ale tak ja sem chodím hlavne na notebooku mobilom ani nie.Aj keď mám prestávku v robote sem nakúkam.Potom ako prídem domov😀 volakedy ma to tu ani nehlo.Mala som tu síce profil ale ani som sem nechodila.Až posledné roky.Ja som volakedy bola velký čitatel kníh.Teraz mi len stoja v knižnici a chodím čítať koňa😀 začneš v jednej diskusii, medzitým pribudnú ďalšie, to zas rozčítam a nekonečný kolobeh.Už s tým aj ja musím niečo spraviť

zuza265
3. jan 2025

@kavasmliekom akoze teraz sa citim hlupo. Ale modry konik ma aplikaciu? Kde ja zijem, ze nemam?😂

maca1984
3. jan 2025

@zuza265 bola appka ( ja som nikdy nemala, ale bola )
Teraz sa už nedá stiahnuť.

maca1984
3. jan 2025
fadama
3. jan 2025

@hzn123 tiež mi to napadlo ako prvé 🤣
Hlavne keď nie sú medzi prvými tromi komentármi ako väčšinou 😄