Dievčatá len z času na čas sa zapojím do diskusie na MK... Ale zistila som ,že sú tu maniačky diskutujúce.... Zväčša anonymné babenky, ktoré sa zapájajú do každej druhej témy a všade majú čo povedať.....
Musím sa priznať ,že tomu nerozumiem.... Odborníčky na všetko od umelého oplodnenia až po starobný dôchodok.... Za obdobie niekoľkých mesiacov majú napísaných aj 800 - 2000 príspevkov....
Do svojho pasu nenapíšu nič , ale radiť by chceli všade.... Ak ich názor nie je prijatý idú do ostrejšej komunikácie.....
Poznáte to tiež????
Viem , že sa tu nejedná kráti čas ale niekedy sa mi zdá ,že je to diagnóza.....
ako sa hovorí ži a nechaj žiť ja vôbec nesledujem kto kde kolko napísal a ked idu do mna ostrejšie tak sa na tom zasmejem alebo im hodim rehotajucich sa smajlov - načo sa tu hádat? aj tak nik nevyhra
@stefka33 No vyriešiť to nedokážem .... Ale si spomínam , keď som svojho času prvý krát založila fórum a zistila som ,že sú tu aj také ktoré to majú ako hobby....
Tak si vravím ,že pozor na niektoré názory.... Píšu len aby napísali ...No a tak je naozaj otázne čo si kto s takého fóra vezme...
Veď sú to niekedy úplné bludy.....
@lulka12 ja mam tiez pas uz prazdny,a ked mam co povedat,tak sa do diskusii zapajam.
Je to moja osobna vec,co robim vo svojom volne.Teraz je to MK.Mozno sa zajtra rozhodnem vyberat kontajnery,alebo budem hladat mimozemstanov...
@anatalia77 BINGO
@lulka12 Každý máme niaku diagnozu, nakoľko Nik nie je dokonalý, niekto je zaťažený na diskusie niekto si robí štatistiky, kto koľko príspevkov napíše.
Bola som raz na stretávke po 15 rokoch, spolužiačka svoj život slobodnej devy zhrnula do jednej desaťslovnej vety.
Pointa? Niekto žije, niekto o živote sníva. A preto sa rodia potomkovia Šalamúnov.
@lulka12 ahoj, ano suhlasim, podla mna to obcas tu na MK troska upada na nie velmi peknu uroven... niekedy mam chut taky prispevok napisat a vyjadrit svoj nazor, ale nakolko som slusne vychovana tak si to necham pre seba a idem na inu temu. Niektore maminky/ žienky su chytre ako Šalamunova r*t, vsade boli, vsetko videli, a o vsetkom vedia, a ked nenarazia na suhlas tak hirosima je prd oproti nej