kto sa prihlási medzi závisláčky na koníkovi? ja sa hlásim prvá nájde sa ešte niekto?
tu sooom
ahojte babulky závisláčky, ja sa neviem nikdy dočkať kedy otvorím koníka vždy sa teším
ja
super som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera
elise ja sa ani netesim keed otvorim lebo ja mam kona otvoreneho furt
plno
lindi,píš čiarku aj mne
ja vypínam iba ked spím ale to veľmi nerada
ahojte aj ja
ja sa až hanbím ako som tu často, niežeby som stále aj prispievala, ale furt sledujem, čo nové a potom sa zapojím
to sa to tu pekne zorzbieha.Toto je vdacna tema
no ved je to super aspon netrpíme sami závislosťou môj manžel mi hovorí že som závisláčka
moj mi uz radsej nehovori nic
To mne muž tiež hovorí, že som závislá a ja nato odpapuľujem, nech čuší lebo večne čumí do psp
ahojte
aj ja som tu skoro cely den.
aj ja visím vždy keď sa dá
aj ten moj ma vola zavislacka
No tak to ste vystihli...Aj ja patrim do klubu zavislacok na konikovi. Ja stale pozeram ci mi niekto nepise IP.Uz si niekedy pripadam jak strelena...
alionuska presne moja rec
ja som sa dokonca zobudila že idem pozreť či je niekto na konovi manžel že je 3 ráno čo by tam kto robil nech spím
ahojky...no tak ja sa tiez pridavam do klubu zavislaciek
ahojte, ja som dalsia v poradi, aj ked nemam vela casu, ale vzdy ked mam chvilu tak frcim na koniku
tak ja si tiež stále kontrolujem IP a nedávno sme boli posledné dve, čo nadránom kecali na koníkovi, bolo to po hokeji . To už bolo vidieť, že sa žiadna iná téma nehýbala, iba naša
No trochu asi závislačím no ...
furt to mám otevřený v mobilu a čtu si
myslim si ze nas je tu veeeeeeeeeeeeeeeeeeeela
ako to počítam je nás 14
som zvedava kolko bab pribuden do rana
15
luc caff
ja som rozhodne zavisla