Zavíjanie psa

vestfalia
29. okt 2022

Prosím Vás týmto o radu,čo robiť so susedom nad nami ktorý necháva cez deň zavíjat a štekať psa akonáhle opustia byt. Trvá to niekedy aj niekoľko hodín.Na moje upozornenia už vôbec nereagujú.Nedeje sa to sice počas nočného kľudu ale je to nepríjemné aj počas dňa.Donedávna ho cez leto nechávali na balkóne kde aj močil a pretekalo nám to až do bytu v mieste prekladu.Mam volať za každým mestskú políciu ???

deti95060810
29. okt 2022

v lete nechať psíka na balkóne... to je rozum...🙄
určite by som kontaktovala Slobodu zvierat, a možno sa opýtala aj na názor Mestskej polície... a nevynechala by som ani domovníka.

vestfalia
autor
29. okt 2022

@deti95060810 domovnik im vraj dohovaral a viac urobiť nemôže....mam aj zvukové záznamy ako sa pes chová v ich neprítomnosti.

monicka976
29. okt 2022

@vestfalia poradit neviem, ale moji rodicia toto zazivali 15 rokov od pondelka do piatku od 7 do 15 to bol otras...nic nepomohlo, dohovaranie, upozornenia, a najlepsie bolo, ze psik bol spravcu bytovky 😉

luccija
29. okt 2022

@vestfalia moja suseda si kvoli tomu nosi psa do prace ludia z panelaku sa opakovane stazovali.Chudak pes

slovenka753
30. okt 2022

Trafilo by ma. Ja síce mam psa v byte ale plemeno ktoré vôbec nesteka (vlastne to ani nevie). Hrozne nezodpovedne.

Osobne si ale myslím ze nič okrem zmierenia sa so situáciou nepomôže. Existuje možnosť podať na nich žalobu, nakoľko žiaden sused ta nemôže obťažovať hlukom nad obvyklu mieru ale skôr by som sa presťahovala ako ísť do takého sporu. Možno ísť za advokátom aby im poslal list pod svojou hlavičkou s výzvou na zjednanie nápravy, ako také bu bu bu. Možno by to začali konečne riešiť.