Zavíjajúci pes ruší ročné dieťa

deha222
3. mar 2017

ahojte,

viete mi poradit? mam rocne dieta. sused ma pod nami v 1izbovom byte obrovsku dogu ktora stale zavija a mala mi nevie spat. dohovor nepomohol. prosim poradte ako postupovat.

glorikarebeka
3. mar 2017

@deha222 no nepotesim ta asi len prestahovat sa

septemberkl
3. mar 2017

skús si zistiť, či sa nedá urobiť aspoň v jednej izbe nejaká izolácia podlahy, aby tam mala dcérka kľud na spánok. inak si asi neporadíš, jedine presťahovať sa. a susedom pod ním to nevadí? že by ste sa spojili a zatlačili nanho nech si dá byt zvukovo zaizolovať on. a on je majitel, alebo je tam ako podnájomník. lebo ked tam býva len v podnájme, tak spoj sa s majiteľom.

jeennyv
3. mar 2017

@deha222 s bytovkou sa musis zmierit ono by som to povedala je to o tolerancii a vzajomnom spolunazivani, vas teraz rusi pes, ale aj vy niekedy mozete robit nieco, co rusi ostatnych..priklad ja mam hava dochodcu, ked odideme kus povyje je mu uz za vsetko smutno, susedia sa zas staruju o vnucku..rodicia pracuju..a su hlucni nonstop, oni, dieta proste vreskoty, dupoty, ze s tebou cukne...cirkus humberto no, ale funguje respektujeme sa a nerobime na seba bububu za nase zivoty a to co mame vo svojich bytoch..

mimla
4. mar 2017

Existujú isté páky, ale ich praktické využitie je minimálne. Skôr doporučujem pustiť malej nejakú hudbu. Nie na plné pecky, len aby to prebilo aspoň trochu toho psa. Ale chápem tvoje zúfalstvo. Existujú aj aplikácie na telefón s bielym šumom. To mi fungovalo, keď sa malý budil na smetiarske autá, ktoré sme mali dva metre od okna. Starší zase najlepšie pospal za zvuku vŕtačky. takže som mu to nahrala na telefón. Samozrejme nie na plné pecky. Doga zavýja, pretože má strach. Môžeš majiteľovi navrhnúť riešenie ako sú všelijaké hormóny, ktoré sa odparujú podobne ako odpudzovač komárov. Ale to by asi najskôr musel mať záujem niečo riešiť. Bratov pes sa zvykol báť búrky a vetra. Skučal ako sibírsky vlk. Potom nechal počas svojej neprítomnosti bežať telku a už to nerobí. Niekedy treba porozmýšľať. Len keby človek chcel. Inak doga nepatrí zrovna k dlhovekým plemenám, dožíva sa cca 10 rokov. Koľko má rokov?

deha222
autor
4. mar 2017

Dakujem za rady. Ma 3roky :(

stormie
4. mar 2017

U nas zavijal susedin pes tak ze ho bolo pocut z prizemia na stvrte, susedia sastazovali a pes musel z domu

obsadenemeno
4. mar 2017

@deha222
@stormie

zavijat mozete tak baby do zavinovacky. Psy zavYjaju. 🙄

deha222
autor
4. mar 2017

@stormie a ako to docielili?

stormie
4. mar 2017

@obsadenemeno dakujem za jazykove okienko

@deha222 neviem konkretne, mame v dome par aktivnych dochodkyn ktore to riesili. Viem ze boli za spravcom a dalej neviem, ale pes z domu isiel prec koli nim. Teraz ma majitelka druheho a dochodkyne zase riesia smrad na chodbe, fakt ten pes ked tam prejde tak az napina z toho smradu, dufam ze skoro poriesia aj to.

stardust
5. mar 2017

Socializovany pes nema co zavyjat v nepritomnosti pana. To sa da lahko napravit, ak jeho majitelia maju volu to urobit.