Závidím Čechom ich úspech na Majstrovstvách sveta

26. máj 2024

Priala som im to, nech vyhrajú zlato a nechajú si ho doma, ale aj tak, v kútiku duše im závidím a prajem si, aby tam raz boli Slováci a ja som mohla prežívať skutočnú radosť 😆 najhoršie, že bývam v Česku a musím sa pred kolegami tváriť, aká som strašne šťastná, že vyhrali česi 😆 (viem, celý tento príspevok výkrik do tmy lol). Ale mali dobrý team tento rok, takže si to fakt zaslúžili a aj hrali dobre. Takže gratulácia 🙌

paradajkova
26. máj 2024

Ja sa tesim s nimi. Tiez nie tak, ako keby sme vyhrali my, ale ozaj sa tesim 🙂 Gratulujem 🇨🇿

liusa82
26. máj 2024

neviem či vyhrali a či vôbec už majstrovstvá skončili,lebo ked vypadli naši prestala som to sledovať.Ale ked sme nevyhrávali my,vždy sme doma presedlali na česko automaticky nech to aspoň oni dajú🙂

jaass
26. máj 2024

Ja sa veeeelmi teším, že vyhrali💙 sú najlepsi, vybojovali si to, klobúk dolu💙 a nezáviď autorka, dopraj druhým😍

victoriab
26. máj 2024

Esteze ine problemy v Cechach nemusis riesit ako ich zlato ☝️ si predstav, ze nam tu rozkladaju pravny stat pred nasimi ocami, vraciame sa do totality a slovensky lud s tym nic nerobi. Vidis, ja zas zavidim tebe, ze v nedelu vecer teba trapi toto a mna to, kde to zijem ☹️

nikasmile
26. máj 2024

Už keď sme vypadli, tak sme to prežívali ako s našimi, no kto pozeral, vie, že vyhrali zaslúžene..Gratulujeme 🥳

lindous
26. máj 2024

Bez rýpania, úprimne sa pýtam, to skalnému fanúšikovi naozaj spôsobí takú skutočnú radosť? Lebo teda ja sa z každej výhry našich športovcov teším, aj ma to dojať vie, ale úprimne, ako dlho táto radosť trvá ? Na druhý deň ide život ďalej, o týždeň si väčšina ani poriadne nespomenie 😅

yelena159
26. máj 2024

Dopraj im. Neviem, koľko máš rokov, ale ak si pamätáš rok 2002, tak máš aspoň spomienky, aké to bolo vtedy. Ja som mala vtedy len 4 roky, čiže si nepamätám nič. Tak by som to chcela zažiť.

slovakboy
26. máj 2024

@lindous su to novodobí gladiátori. Psychológovia tvrdia, že športom sa odburáva nasilie a hnev. Že je to alternatíva namiesto vojen a vraždenia. Preto to neprežívam. Nefandím vojnám a vraždeniu, športovcom áno.

atinkaa
26. máj 2024

@autorka nikdy nepochopim ako niekto toto moze napisat🙈🧐a este zijes v Cesku😅a ak by sme vyhrali tak co?😳by si chodila po meste a v robote akoby bola minimalne jedna zlata 🥇u teba doma?jak kohut po smetisku?😂😅vies jak to je, psychika nas takmer furt nepusti a zjavne ani teba, inak by si sa tesila s ludmi, ktorych mas okolo🥳su frajeri a su lepsi a tento rok rozhodne zlati🥇🥳🇨🇿✌️Teda sa z toho zobud, daj si rano studenu sprchu a s usmevom od dveri vsetkym v praci blahozelaj a uzivaj si to s nimi.

belllinka
27. máj 2024

Ja nechapem kazdy rok tie ocakavania. Ved naposledy sme mali tretie miesto 12 rokov dozadu a zlato pred 24-mi rokmi. A vtedy aj striebro a bronz. Cize ziadna slava. Kazdy rok sa v telke 100 x pusti “zlaty gol” a vsetci nadsene ocakaju, ze to tak bude aj teraz. Ale to uz je historia….

diewcatqoo
27. máj 2024

Ako niektore deti veria na Jeziska, tak niektori dospelaci veria, ze Slovaci vyhraju MS v hokeji 🙂

11bodka11
27. máj 2024

@lindous no ja napr takto prezivam Petru Vlhovu. Uz ledva cakam na oktober kedy zacne lyzovanie. A zijem tym cely rok.

11bodka11
27. máj 2024

@belllinka veru. Este tym zijeme stale asi. Aj ja v kutiku duse vzdy dufam ze sa dostaneme aspon medzi 4 najlepsich. Ale mozno ked tato mladsia generacia trochu vyrastie tak bude aj to.

atinkaa
27. máj 2024

@11bodka11 presne to som chcela napisat, len mi to nepasovalo do temy...ze to je ako s Vlhovou, tiez je to take ''vydrene'' a furt komentovanie americanky Shiffrinovej, ktora na rozdiel od nasich vie Vlhovej aj zablahozelat, potesit sa s nou. Pre nas skoro nepredstavitelna vec a v tom tkvie ta nasa malost.

A uz tu vobec nepisem, ze v tomto sporte maju cesi perfektnu ''freestylerku'' Ledecku, ktora pride a vyhraje a vpohode aj lyze aj prkno 😀 aj ked jej cely lyziarsky zvaz prisahal, ze sa to neda a nemoze....
teda ano, aj v tomto sporte, ako vlastne aj vsade sme to rovnako mali my😅 (aby ma niekto nepotahoval za slovicka, niekolko promile je mozno aj prajnych a zvysok pise aj od vcera, ze fandilo svajciarom...)

petronelag
27. máj 2024

Závidieť niečo v športe je úplny nezmysel, všetci trénujú a podávajú výsledky, aké najlepšie môžu, niekedy sa podarí aj veľký úspech a o rok sa už nemusí opakovať, ale pre Slovensko je úspech, že postúpili medzi 8 najlepších mužstiev sveta s ohľadom nato, aká sme malá krajina a aj možnosti, aké majú oproti hokejovým veľmociam.

0silvia0
27. máj 2024

vždy môže vyhrať len jeden, ten najlepší. Ja sa zas neviem nastaviť na také to emotívne prežívanie športových úspechov, každý to máme inak.

tetapetra
27. máj 2024

Keď naši vypadnú, vždy presedlam na Čechov. Neskutočne sa teším ak sa našim športovcom darí.

nikoletta1712
27. máj 2024

Boli nejaké majstrovstvá???

danica2711
27. máj 2024

chápem, mám presne rovnaké pocity, doprajem, gratulujem, ale "závidím" rovnako ako ty

tiezjedna
27. máj 2024

Bol to jeden z najkrajších hokejových zápasov na šampionáte, Česi hrali ako draci, to zlato si zaslúžia a ja im to úprimne prajem👍 Držala som palce aj Slovákom samozrejme, ale Čechom rozhodne nezávidím. Vlastne tento pocit ani nepoznám, nielen vo vzťahu k hokeju...

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majka99999
27. máj 2024

Ved sa nemusis tvarit, ze si stastna. Vies to ocenit, ze mali dobry team a to snad staci, nemusis teraz v praci skakat a spievat cesku hymnu... Ja som to prezivala v to 2002, tak to som bola na VS, teraz uz mam ine priority. Samozrejme tesim sa, ked na olympiade alebo na MS su nasi uspesni, ale nemam vlajku v okne vyvesenu a nebucham sa do hrude, akoby som dala rozhodujuci gol. 😁

denithestrange1993
27. máj 2024

Priklad jeden nepopularny nazor,mozno ti pomoze pozriet sa na to z ineho uhla: v sporte nevyhravame MY ako Slovaci,neprehravame MY ako Slovaci,ale reprezentacia poskladana z najlepsich hracov Slovenska. Cize vyhravaju a prehravaju jedine ti sportovci nie cele Slovensko.

avicii18
27. máj 2024

Aká závisť? Bez Rusov sú MS ako svatba bez hudby. Možno v budúcnosti budú tieto výsledky aj anulované a podľa mňa by aj mali byť.

kiwi3
27. máj 2024

ja nevychadzam z udivu, co vsetko sa da zavidiet... take slovenske, nie?
@avicii18 tak urcite anulovane, jedine, ze zostanu sami na svete po nejakej jadrovej vojne. ale potom mozu sutazit akurat tak medzi sebou o kus zvanca. ked si si nevsimla, napadli inu krajinu, tak nevidim jediny dovod, preco by nemali byt vyluceni z normalnej spolocnosti.

hiro
27. máj 2024

"ja som mohla prežívať skutočnú radosť " 🙂 No, to sa mi zda prehnane, vsak ked to nehram osobne tak sa ma to nijako nedotyka. Vyhrali? Ok, Prehrali? No co uz... Oni sa zabavaju na lade, bavi ich to ci je to ich praca ako to kazdy berie, ich vec. Radost mam ked dobre zaplavam a spravim si svoj rekord. Ale to ci oni vyhrali / prehrali je uplne mimo mna.

hiro
27. máj 2024

@avicii18 Podla mna si to sami sposobili. Keby nerobili "Z"etka na lade a nepodporovali vojnu, mozno by hrat mohli...
https://www.marca.com/en/more-sports/2022/03/13...

slovakboy
27. máj 2024

@avicii18 Anulované kvôli nepritomnosti Rusov? No určite.