Necitajte ďalej ak ste citlive povahy.
Ja to sice nemam vo zvyku ale viem ze niektore zienky si zavesia podprsenku na klucku ci uz od dveri alebo od skrine, aj ked tak casto sa s tym nestretavame, vlastne ak to nerobime my sami tak ani nemame ako ak nam to niekto sam nepovie. Ale videla som dnes video kde boli velmi poskrabane dvere a popis bol, ze zena zabudla podprsenku na klucke a jej psikovi sa obmotala okolo hlavy a.. viete. Ked som si uvedomila preco su tie dvere poskrabane, normalne som sa rozplakala. Co ja pri videach neplacem nikdy. Preto som chcela napisat ak poznate niekoho kto to robi alebo to robite vy sami, je tam aj taketo riziko. Drzte sa a davajte si pozor.
V zivote som na klucku nezavesila podprdu. A nie kvoli tomu aby sa na nej pes neobesil
Neviem....obesil sa? Tiez mi nikdy nenapadlo vesat podprsenku na klucku
@autorka tiež som také video dnes videla, bol to biely psík. A aj ja som sa rozplakala, kvôli fotke tých poškriabaných dverí mi v hlave prebehol celý scenár. Na takéto veci si treba dať pozor, mnoho ľudí nemyslí na najhoršie a pri takomto nevinnom zavesení podprsenky sa stane tragédia. Podľa mňa to väčšina žien nerobí ale nájde sa ich dosť. A v takejto téme a na takomto fóre by som sa práveže ani nečudovala, ak by to niektorým ehm.. prišlo dokonca aj vtipné.
To vážne toto? 😁😂😂
@dadis zial ano @viestta ani ja nikdy ma to doteraz nenapadlo @cocolino234 presne to video :( som rada ze nie som jedina no ale pravdu si mala ze na takomto fore sa najdu sliepky ktore sa smiat budu tragedii zato ze je tam spomenuta podprsenka na klucke... ved vies jak to tu chodi
... a potom sa budu niektori pohorsovat nad tym, ze niektori ludia nechavaju z dovodu bezpecnosti psa v primerane velkej klietke.. stava sa vselico, ani to cloveku nemusi napadnut, ze to nieco moze byt nebezpecne.. aj ked teda podprsenku mi nikdy nenapadlo nechat na klucke.. smutny pribeh 😔
Dobry prispevok aj ked smutny. Dakujem. Ja som zacala pred par rokmi vesat na vesiak co mam hore na dverach, cize su vysoko ale aj tak s tym prestanem.
Nie, nikdy to nerobím ale nemôže mi nič nikde visieť, kde sa dá zachytiť, keďže mám macky a áno, toto sa stat môže