Dobrý deň, potrebovala by som pomôcť. Neviete náhodou na aké stránky by som sa mohla obrátiť keď chcem zverejniť dotazník k diplomovej práci pre deti a mládež od 13-18 rokov? Dotazník je na tému Záujmová činnosť vo voľnom čase detí a mládeže ako prevencia pred sociálno-patologickými javmi. Ak máte v okolí niekoho v tomto veku či už dieťa, súrodenca alebo známeho mohli by ste im to prosím Vás poslať na vyplnenie? Veľmi by mi to pomohlo. Prikladám link na dotazník: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdotFY...
Veľmi pekne ďakujem za každé vyplnenie. 🙂
Pokiaľ sa iba prizeral ale on nebol aktérom šikany tak by mal označiť, že nešikanoval a v ďalšej otázke, že sa nezastal šikanovanej osoby (pokiaľ sa od tej doby tej osoby nezastal, ak sa od tej doby šikanovanej osoby zastal tak dá možnosť áno). Ďakujem za upozornenie na nedostatky vo výskume v otázke koľko mám voľného času. Už som to opravila.
@nafka0483
@luci2706 Ak si dieta mysli, ze volneho casu ma tak akurat, primerane, tak ma oznacit ktoru moznost? Nema vela, nema malo, ani ziadny, ma tak akurat.
Otazka na sikanu - ak sa uz niekto podielal na sikane, napr. tym ze nezasiahol, ale aktivne sa prizeral, stalo sa to 1-2x a uz sa to nezopakovalo, tak co ma oznacit? Nevie vybrat odpoved, ktora pasuje jeho situacii.