Záujem o prenájom bytov

21. jan 2024

majitelia bytov, tí ktorí prenajímate, máte dostatok záujemcov o byty? Stáva sa že hľadáte aj dlhšie nájomcov a máte prázdne byty? Alebo máte “poradovník” a byt je hneď obsadený?

slniecko5
21. jan 2024

KE - obrovský. Kamoska kúpila byt v decembri, urobila základne úpravy a už ma najimnicku a mohla si vyberať z veľa. Ukrajinci extrémne zvyšujú dopyt.

3009
21. jan 2024

Ono to samozrejme závisí či mesto alebo nejaký zapadákov, ale v mestách je dopyt pobytoch hlavne 1-2izbových.

sasa1310
21. jan 2024

áno hneď a viacerí záujemci. Vybrali sme prvého, nech je to korektné

mistymay33
21. jan 2024

Momentalne v Ba obrovsky zaujem.

messalina
21. jan 2024

BA obrovsky zaujem, v priebehu par hodin asi 30 zaujemcov, na mieste mi viaceri nukali ze zaplatia viac len nech im ho prenajmem. Tak nakoniec som prenajala o 110 eur drahsie ako som dala inzerat.

gemerka17
21. jan 2024

V BA fakt nie je o záujemcov núdza. Byty idú ako teplé rožky, ak to ze úplne neprestrelis cenou.

lelelienka
21. jan 2024

BA obrovsky zaujem, ale myslim ze aj inde, nielen tu. S drahymi hypotekami, ktore ani nedostane kazdy kto by chcel a so zavratnym tempom vystavby najomnych bytov bude situacia pre prenajimatelov podla mna este dlho velmi priazniva.

valeria_h
21. jan 2024

O prenájom je veľká bitka, hlavne kvôli nedostupnosti hypoték a cudzincom z východu.

iv007
21. jan 2024

V NR je tiez zaujem, ale to robia univerzity a velke firmy v okoli. Mohla som si vyberat podla sympatii, ale ja prenajimam novostavbu peknu cistu so zakladnym vybavenim, takze ziaden stary zatuchnuty panelak.

kristiii
21. jan 2024

Malé mesto, záujemcov nehľadám, zatiaľ vždy mi odchádzajúci dohodil ďalšieho.

katkaseiner
21. jan 2024

nz - celkom dost zaujem, odkedy prenajimame (3 roky a mesiac) sme mali prazdny byt len mesiac ci 2