Zateplené silónky s priehľadným efektom

katewinslet
22. okt 2022

Ahojte zeny, hladam spolahlivu stranku kde kupim zateplene pancusky s efektom ciernych priesvitnych siloniek! Nasla som asi milion cinskych stranok, ale niekde pisu ze to nieje take teple ako na prezentacnom videu a ze je otrasna farba, tak ci nemate nejake skusenosti a overenu stranku. Vdaka

laura164
22. okt 2022
iwesska
22. okt 2022

Zaujimave,ani som nevedela,ze take nieco existuje. Ale z Ali by som sa to bala kupit😁

katewinslet
autor
22. okt 2022

@iwesska este je na to jeden “hack” ze si kupis telove zateplene a na to natiahnes cierne tenke a mozes suknickovat aj v zime ;)

brembo
22. okt 2022

@iwesska čínania vymyslia všetko,i čo nie je uplne normálne. Na ali sa teda toho dá nájst naozaj,niekedy mi hlava stojí,čoho su schopný.😂

silvia1996
22. okt 2022

Ahoj, odporúčanie nemám, ale NEodporúčam Shein. Kúpila som si dvoje rôzne, ale ani jedny neboli ako na obrázkoch vyššie. Tenké, priehľadné. Každopádne tiež sa poteším, ak niekto odporučí spoľahlivý obchod 😁🙏🏻

katewinslet
autor
23. okt 2022

@silvia1996 diky aj to je velmi napomocne 🙂 super.

kikus1997
23. okt 2022

Ja mám telové zateplené a na ne si dávam čierne min. 20 den… tenšie už moc presvitajú a je to vidno že mas pod tým niečo …. Najlepšie to vyzerá so vzorovanymi… tie telové zateplené mám z Alí … a je v nich ozaj teplúčko 👍

katewinslet
autor
26. okt 2022

@kikus1997 tiez som si myslela, ze to asi takto vyriesim. Vedela by si mi prosim ta poslat na ne link? Lebo ich tam je x druhov a viem ze su rozdne problemy, bud su priesvitne, alebo kratke, alebo prilis uzke, tak by bolo super, ist na istotu ;) diky

kikus1997
26. okt 2022

@katewinslet € 7,85 15% Off | NORMOV Women Warm Winter Leggings High Waist Elastic Thick Velvet Leggings Legins Fitness Solid Slim Legging Female
https://a.aliexpress.com/_mqqdA40

Ja som mala konkrétne tieto , meriam 163 a kupovala som S, vtedy tam ešte nebolo poštovné … mám tie telové

katewinslet
autor
30. okt 2022

@kikus1997 vdaka

brembo
30. okt 2022

@katewinslet počítaj s moínosťou navíšenia ceny o pár centov. Od kedy zaviedli DPH pre všetky nákupi,je v tom bordel. Keď DPH bude riešiť predajca,tak to máš dobré. Lenže keď ty,tak sa ti nákup nemusí oplatiť. Vtedy si buď budeš riešiť DPH ty,to znamená budeš musieť ísť do BA alebo sa necháš zastupovať. Slovenská pošta si za to pýta pár eur,nejaké 2. DHL ťa ošklbe o všetko. Pýtajú nejakých 20.

kikus1997
30. okt 2022

@brembo staci pozrieť pri objednávaní či je tam napísané VAT included … ak je to ram napísané nemusíte sa ničoho báť… ja som to už kupovala s dph

brembo
30. okt 2022

@kikus1997 ďakujem. Ja si tam síce silónky kupovať nebudem😂,ale niečo sa tam nájde.