Zastrešenie bazéna

minnie55
7. máj 2017

Ahojte🙂 Potrebovala by som poradit ohladom zastresenia bazenu. Mame bazen azuro, oval, hladame bezkolajnicove alebo prenosne zastresenie. Prenosne maju v Mountfielde, ale pride mi to ako strasna opacha...Mate s tym niekto skusenost ? Vopred dakujem za postrehy 🙂

shia
7. máj 2017

skuste skor modrastrecha.sk

zuzulina265
4. júl 2017

@minnie55 zdravim poriesili ste už to zastrešenie?zaujímalo by ma rozmer vášho bazéna a ako s čím ste to prekryli ďakujem

minnie55
autor
4. júl 2017

@zuzulina265 neporiešili, je to strašne komplikované. My máme ovál 7,5x4 m. Prenosné zastrešenie z Mountfieldu som nechcela, je to strašná opacha, vyzerá to otrasne. Koľajnicové zastrešenie tiež nechceme, lebo nechceme rozryť okolie bazéna kvôli koľajničkám (máme tam už zámkovú dlažbu). Jediné, čo by prichádzalo do úvahy, je bezkoľajnicové zastrešenie, ale na Slovensku to robí len jedna firma, sú strašne neochotní, zle sa s nimi komunikuje, vôbec mi neodpovedali na maily, telefóny nedvíhajú.....predpokladám, že chcú zastrešovať len bazény, ktoré sami urobia. Takže zatiaľ máme na bazéne solárnu plachtu 🙂

qivanqa
5. nov 2022

@minnie55 skuste Toministek, jednoduche zastresenie pomocou PVC plachiet. Vide vas to lacnejsie.