Dievča posielal niekto bicykel detský poštou.Dakujem
@viera prišiel v zlom stave či drahé to bolo?
@leskova123 jasné v pohode , odmontovali sme koleso zabalili sme ho do kartónu toho čo je v rolke. Poštu mam za rohom takže som išla.osobne tam ..balík bol do 15 kíl a cena okolo 9€ na druhý deň u kočky doma 🙂
@lubik87 ahoj...a na pošte ti ho vzali? Ja som čítala že len do 1o kg berú väčšie treba odovzdať kuriérovi ...
@leskova123 ee pošta má do 15 kg . Pozri si na posta.sk nájdi svoju poštu odkiaľ.chces posielať a tam si rozkliknes podmienky..u nás je to do 15 kg rozmerovo myslím nesmú výška+sirka*+dĺžka presiahnuť 300cm .ale ináč až by som mala poštu ďalej tak volám kuriéra rozdiel v cene 2/3€ a máš pokoj príde k tebe 🙂
@lubik87 ďakujem 😊 ja mňa poštu 3 minúty od bytovky takže môžem ísť aj tam ale som myslela že mi to nevezmú že je to ťažké.
A ešte sa chcem opýtať som čítala niekde že je to neskladne takže tam je príplatok .Nejaký pán písal na modrom koníkovi ale to pár rokov dozadu...🙂 Takže ty si to mala v krabici?
@leskova123 anoo presne preto som to balila do kartónu tam je potom až nejakých 6€ navyše ..zábal do krabice máš poštu tiez tak blízko chod spýtať do kolko ti vezmú a aj rozmer 🙂
@lubik87 pomohla si😍
Mne raz posielali a nikdy viac postou