Zaslanie bicykla kuriérom

katenka2
2. máj 2021

Pekný deň žienky, prosim, ktorá máte skúsenosť v poslednej dobe? Čo vás to vyšlo? Príde kuriér bicykel vyzdvihnúť na adresu? Prípadne posielala ste niektorá bicykel cez zásielkovňu?
Pekne ďakujem za radu a pomoc 🙏

anile12
2. máj 2021

Dajte si na hocijakú kuriersku stránku na internete. Zadáte presne rozmery, vahu. Ci chcete vyzdvihnúť od vás alebo odnesiete vy na ich miesto z kade to vezmú. A napíše vám tam presnú cenu. Vyskúšajte pozrieť viac.kazdy ma inú cenu

katenka2
autor
2. máj 2021

@anile12 ďakujem, toto som skúšala, ale ma to take všeliake parametre a udaje, ze sa k skutočnej cene neviem dopracovať. Skôr som chcela vedieť skúsenosti nejakej mamičky, čo reálne bicykel oosielala a pre orientáciu, čo za to platila

nika82
2. máj 2021

@katenka2 skus info na vlakovej stan.

katenka2
autor
2. máj 2021

@nika82 aj to by bola moznost, len neviem, ci bydlisko prijimatela /kupca/ ma zelez.stanicu 😀. Ten ma ziadal, ci mozem poslat bicykel kurierom a kedze netusim, co to moze stat a ci mam na taky obchod pristupit /cena bicykla je 25€ a ak by preprava bola 30€..../. Preto som myslela, ze snad uz niekto kuriera vyuzil na zaslanie bicykla. No, mozno nik taky necital tuto moju prosbu 🙈

nika82
2. máj 2021

@katenka2 a ake to je mesto

katenka2
autor
2. máj 2021

@nika82 no, to este neviem. Zatial som na dopyt neodpovedala, chcela som najprv vediet, co by ten kurier vysiel... A zaujemca to neuvadza zatial

anile12
2. máj 2021

@katenka2 ja som odosiela la cez DPD stojan pod vaničku a tam chceli len čisto vahu. Rozmery nie

jarmila1977
2. máj 2021

@nika82 vlakom sa uz bicykel ako spesnina podat neda

jancejance
2. máj 2021

@katenka2 ja som posielala hrazdu cez slovensku poštu, tiež to malo čudné rozmery, rátalo sa to ako neskladna zasielka a cena bola podľa váhy plus ten priplatok za neskladne cca okolo 10e to vyšlo... Pozri si na stranke pošty cennik-zaadaj váhu a ešte si tam daj Neskladne, popripade aj poistenie

tumira
2. máj 2021

na stranke kurierskej sluzby by mal byt cennik a tak by ste mali najst cenu, na poste pytaju za taketo veci priplatok, za nadrozmerny balik :/ zasielkovna neviem

vamajka
6. apr 2022

@katenka2 Poslali ste nakoniec ten bicykel? Mam presne ten isty problem. Pani chce poslat 25 eurovy bicykel kurierom a neviem co jej mam odpisat.

katenka2
autor
6. apr 2022

@vamajka nie, neposielala. Nakoniec si to prisiel kupujuci vyzdvihnut osobne 🙂

tinetta
9. apr 2022

@vamajka aj ja to práve riešim, dievčenský bicykel a neviem sa dopracovať k cene, neviem či to musí byť v krabici, podľa mňa preprava tu pani vyjde viac ako celý bike

natalkaa2011
7. jún 2022

@tinetta mne sa tiez ozvala jedna pani, podla cisla ukrajina. Ze zaplati a posle kuriera na vyzdvihnutie. Bicykel stoji viac, 200 Eur, zda sa mi to zvlastne, ani nevideli v reale a chcu kupit, ci vobec bude velkostne sediet.