Pekný deň žienky, prosim, ktorá máte skúsenosť v poslednej dobe? Čo vás to vyšlo? Príde kuriér bicykel vyzdvihnúť na adresu? Prípadne posielala ste niektorá bicykel cez zásielkovňu?
Pekne ďakujem za radu a pomoc 🙏
@nika82 aj to by bola moznost, len neviem, ci bydlisko prijimatela /kupca/ ma zelez.stanicu 😀. Ten ma ziadal, ci mozem poslat bicykel kurierom a kedze netusim, co to moze stat a ci mam na taky obchod pristupit /cena bicykla je 25€ a ak by preprava bola 30€..../. Preto som myslela, ze snad uz niekto kuriera vyuzil na zaslanie bicykla. No, mozno nik taky necital tuto moju prosbu 🙈
@nika82 vlakom sa uz bicykel ako spesnina podat neda
@katenka2 ja som posielala hrazdu cez slovensku poštu, tiež to malo čudné rozmery, rátalo sa to ako neskladna zasielka a cena bola podľa váhy plus ten priplatok za neskladne cca okolo 10e to vyšlo... Pozri si na stranke pošty cennik-zaadaj váhu a ešte si tam daj Neskladne, popripade aj poistenie
na stranke kurierskej sluzby by mal byt cennik a tak by ste mali najst cenu, na poste pytaju za taketo veci priplatok, za nadrozmerny balik :/ zasielkovna neviem
@tinetta mne sa tiez ozvala jedna pani, podla cisla ukrajina. Ze zaplati a posle kuriera na vyzdvihnutie. Bicykel stoji viac, 200 Eur, zda sa mi to zvlastne, ani nevideli v reale a chcu kupit, ci vobec bude velkostne sediet.
Dajte si na hocijakú kuriersku stránku na internete. Zadáte presne rozmery, vahu. Ci chcete vyzdvihnúť od vás alebo odnesiete vy na ich miesto z kade to vezmú. A napíše vám tam presnú cenu. Vyskúšajte pozrieť viac.kazdy ma inú cenu