Nemáte skusenosti s tymto eshopom? Mamina si objednala kabat je jej vsak velky. Dopredu sme sa ubezpecili ze sa vracia na slovensku adresu. A vsak psč je 800 90 a to ma ani EPH nepusti, ani na poste mi to nechceli vziat. Nevracali ste tam niekto tovar?
@annie13....................zasielam ti text z tej stranky
Odstúpenie od zmluvy a vrátenie tovaru
Kupujúci má právo odstúpiť od kúpnej zmluvy bez uvedenia dôvodu a bez akejkoľvek sankcie do 14 dní po prevzatí tovaru a tovar vrátiť. Písomnú výpoveď, prosím, zasielajte na adresu zákazníckeho centra Helvetia Apotheke, P. O. BOX 4300, 800 90 Bratislava 090, pre čo najrýchlejšie vybavenie vašej požiadavky. Ak sa rozhodnete od kúpnej zmluvy odstúpiť, pre čo najrýchlejšie vybavenie vašej požiadavky zašlite, prosím, písomné oznámenie o odstúpení zároveň s tovarom (pokiaľ možno v neporušenom originálnom obale - to znamená, že fóliový obal tovaru by nemal byť roztrhnutý) späť na adresu nášho zákazníckeho centra: Helvetia Apotheke, P. O. BOX 4300, 800 90 Bratislava 090.
@gabrielita1610 ten pobox je presne ten isty
tvrdia ze nerozumeju preco sa to neda
ani cez EPH elektronicke ma to nepusti
no neviem ,nerozumiem preco a ten kabat je akej velkosti a cena? vies ,ze by si ho predala ,ak sa neda vratit ,ja svokre kupujem len cez net ,lebo normalne nezozeniem
@gabrielita1610 prave ze bol drahy, aj nohavice a s upravenou dlzkou,
ahoj ,no ja som nemala z Maxany ,ale z jednej zdravtnickej stranky ,nevracala som nic ,ale v papieroch bola uvedena adresa v pripade reklamacie a presne toto smerovacie cislo a bola to ako adresa zakznickej linky ,no viac ti neviem povedat ,neskusala si sa tam telefonicky dohovorit?