Zásielkovňa (Packeta) - vrátenie peňazí

sarlottt
6. júl 2023

Dobrý deň, vracia zásielkovňa peniaze, keď balík nebol podaný na výdajnom mieste do 5 dní? Ak vracia, do koľkých dní by mi mali prísť späť? Ďakujem krásne.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
masinka
6. júl 2023

@sarlottt Vo VOP je akurat bod 9.8. Nárok Zásielkovne na úhradu odmeny v zmysle týchto VOP vzniká podaním Zásielky v Mieste odoslania. Podaním Zásielky v Mieste odoslania je odmena splatná. Ale medzi otazkmi a odpovedami pisu, ze do dvoch dni by mali platbu vratit.

sarlottt
autor
6. júl 2023

@masinka ďakujem krásne

hladamematku
6. júl 2023

@karinka223 preplo ti?

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
queenofdisaster_7
6. júl 2023

@sarlottt mne vrátili až po 2 týždňoch

sarlottt
autor
6. júl 2023

@queenofdisaster_7 ďakujem krásne za informácie

selwadza22
4. nov 2023

@sarlottt ak balík nebol podaný do 2-3 dni peniaze vrátia, teda aspoň mne. Stane sa, že zaplatím a nepodam lebo si to zákazník rozmyslí.... A vždy keď sa mi niečo nezdá volám priamo do Packety, vždy sú ústretoví a pomôžu....

katenka2
29. okt 2024

Pisem sem sice o rok neskor, ale s Packetou nemam dobre skusenosti veru. Hoci mi prostrednictvom ich sluzieb doteraz boli balicky vzdy dorucene, opacne je v tom vsak problem. Asi pred 2 mesiacmi som omylom 2x uhradila sumu za zaslanie toho isteho balicka. Obratom som to cez ich formulare nahlasila a pytala sa ako postupovat dalej. O tyzden-dva zase zblbol ich program v boxoch a hoci som zasielku drzala v rukach, vypisovalo mi, ze bola prijata a teda uhrada tak prepadla. Program ma nijako nechcel pustit zmazat a evidoval prijatu zasielku snad 5 dni, potom zrazu "zmizla" aj v ich programe, ale uhrada za zaslanie tiez. Nebudem tu rozpisovat, ako som asi 6x kontaktovala zakaznicke oddelenie a stale len bolo, ze uz sa mali peniaze vratit a ze to budu na financom oddeleni urgovat. Nakoniec, vraj aby som opatovne napisala reklamaciu a znovu zadala chybu do systemu. Atd, atd, az som v hneve napisala, ze uz nemam silu s nimi komunikovat, nech si tie peniaze nechaju, ked tak Packete chybaju! A veru, doteraz mi nebolo vratene ani euro. Zariadili sa podla mojej hlasky a nevratili nic! 😖

sarlottt
autor
29. okt 2024

@katenka2 To mi je ľúto poslednej dobe každému ide len o peniaze neviem čo s toho majú ľudia 😧🥺je to smutné kde speje svet malo kto Vám pomôže každý niečo od toho čaká tie peniažky Vám mohli vrátiť hlavne že ako reklamuju packetu aby sme si cez nich posielali zásielky ach jaj samé klamstvá v tomto svete

katenka2
29. okt 2024

@sarlottt dakujem za pochopenie, hlavne ked ste nestranna osoba 🙏. V kutku duse dufam, ze sa tieto riadky dostanu aj k riadiacim pracovnikom Packety a zamyslia sa

bielasovicka
29. okt 2024

Ja podávam balíky radšej osobne na poste 😄je to istota...

katenka2
29. okt 2024

@bielasovicka veru ano 😢

katenka2
29. okt 2024

@bielasovicka aj ked... teraz s tou pracovnou dobou posty a rusenim pobociek a nedostatku zamestnancov, to nie je tiez velka slava

bielasovicka
29. okt 2024

No ved hej, ale ja tam nejak nikdy nečakám dlho tak zatiaľ to je ok😄

katenka2
29. okt 2024

@bielasovicka u nas /v Trnave/ ka-ta-stro-fa !