Zásielkovňa - kód

14. nov 2024

Ahojte chcem sa spýtať kamarátka mi má niečo poslať z ČR cez zásielkovňu sem na slovensko stým že si zaplatím len poštovné a chce odomma nejaký kód ale ja som nikdy predtým takú službu nevyužívala a neviem ako ten kód získam a chcem sa ešte spýtať koľko cca môže vyjsť to poštovné balík bude mať do 1-2kg

janai1
14. nov 2024
thirstymonk
14. nov 2024

Hmm, znie to ako odžub... Nema nahodou k tebe prísť kurier pakety a pomôcť ti tovar zabaliť? :D

markusrasford
14. nov 2024

Véd nech ti dá poštovné ako dobierku. Kód?

markusrasford
14. nov 2024

@thirstymonk no je to fakt čudné.

markusrasford
14. nov 2024

Istotne je to kamarátka? Kamarátke by som previedol peniaze na účet a nie kód pýtal

thirstymonk
14. nov 2024

@markusrasford Raz dakto predával motor z fabie... a tiež poslal toto... že pride k nemu domov kurier z pakety a pomože mu zabaliť... ta už vidim, jak spoteny kurier prevraca stokilovy motor a bali ho do strečovačky :D

markusrasford
14. nov 2024

@thirstymonk toto fakt vyzerá ako oj.b

lindous
14. nov 2024

Normálne to tak funguje, aby ona nemusela nič vopred uhrádzať a jej to nemuseli vyplácať... spravíš to tak, akoby si zásielku posielala ty na svoju adresu, vyplníš seba ako príjemcu, zaplatíš to v appke, dá ti to kód a ten ona použije pri podaní zásielky a už nemusí nič platiť...

lindous
14. nov 2024

@markusrasford
@thirstymonk tento známy podvod je niečo iné, tam podvodník pošle odkaz na akože stránku packety, kde to potom pýta údaje ku karte... toto si vie spraviť autorka sama v appke, žiadny podivný link

0silvia0
14. nov 2024

Stiahni si aplikaciu packeta (ak nemas stiahnutu), klikni na podaj zasielky, aplikacia ta bude navigovat, stoji to cca 3,50

maranco
14. nov 2024

Balík do 5 kg stojí 89 Kč =3.55€.

V aplikácii https://play.google.com/store/apps/details?id=c... si daj odoslať zásielku z Česka na Slovensko, a podanie na odbernom mieste.

zaplatíš za zásielku kartou a zobrazí ti kód ten dáš odosielateľovi, odnesie ho do zásielkovne a nadiktuje kód.
Potom v mobile sleduješ svoju zásielku.

ingrid16
14. nov 2024

Presne tak ako pise lindous 😉

bloger
14. nov 2024

To sa tu už myslím riešilo. Môže ísť o podvod.